Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bigbrother2008

Marketing

Big Brother vijesti!

Ljuti Tomislav K. skinuo gaće pred Big Brother kamerom!

Tomislav K. se naljutio na Velikog brata zbog nove kazne i poručio mu je da nema 'muda'. Tada je skinuo gaće i 'ponosom' mahao ispred kamera.

Luciju je počeo živcirati Tomisav K. i njegovo stalno šlatanje i grljenje. Ornela misli da takvo ponašanje pred kamerama nije u redu prema njegovoj supruzi, a Monika misli da je kreten. On danas ponovno nije imao uključen mikrofon pa je nagrada umanjena za dodatnih pet tisuća kuna. Kad mu se Big Brother obratio i saopćio mu tu vijest, Tomislav je poludio i rekao da Big Brother "nema muda", a zatim je pokazao svoja. Kazao je i da je Lucija dvolična jer kad je njoj bilo teško zbog nominacije on ju je tješio, a ona mu se sada ruga zbog njegove govorne mane. Očito je da Tomislav postaje nervozan i čangrizav. Saša i Elizabeta pričajući o svađama zaključili su da bi trebali funkcionirati kao obitelj, a Elizabeta nagoviješta veliku svađu između ženskog dijela ukućana. Ornelu živcira Saša jer ne čisti po Kući, a Saša nije mogao progutati što je Ornela dobila nagradu za najboljeg igrača ćoravog nogometa. U Rininom pokušaju tračanja Marka Orneli i Luciji, Lucija je stala na Markovu stranu i rekla da svi ostali šize okolo, a da je on jedini direktan. Stanare smeta (osobito Marka i Elizabetu) to što Rina ne sudjeluje dovoljno u poslovima i zadacima u Kući. Tako je danas nakon dnevnog zadatka Marko rekao Rini da misli da se ona nije dovoljno potrudila, no Rina je to shvatila kao napad na nju pa je izbila svađa jer Rina ne trpi da joj se naređuje. Lucija, Monika i Elizabeta također su imale prigovore na Rinin račun, a Rina je nakon svađe s Markom Saši ogovarala Marka..

TUBORG PARTY I ŠTO SE DOGAĐALO U SATU PRIVATNOSTI
Navečer je Big Brother priredio Tuborg 80-te party na kojem su Ivan L., Lucija i Ivan M. bili glavni plesači. Ivan L. je plesao omotan toaletnim papirom poput mumije. Tomislav, Valerija i Rina dogovarali su se oko nominacija (nepoželjni su Marko i Lucija). Rina kao prava spletkarica obrađuje Ivana M., a Krešimira je dala u zadatak Valeriji.
Monika i Marko razmjenjivali su nježnosti i vidno napaljeni čekali da što prije stigne sat privatnosti. U kasnim noćnim satima, povukli su se zajedno u krevet. "Šuška" se kako su se seksali u satu privatnosti.

Video i slike možete vidjeti u 24sata.hr



Post je objavljen 22.09.2008. u 09:44 sati.