Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Od ponedjeljka do ponedjeljka


Tako bi se zapravo mogao opisati naš ubrzani tempo kojeg u zadnje vrijeme imamo. Ne okreneš se dobro a već dođe novi radni tjedan i nove obaveze. Iz dana u dan sve više i više, što privatnih, što poslovnih obaveza a sve to još treba uskladiti sa Anjinim i više nego zgusnutim rasporedom. Kako su Anjine obaveze na prvom mjestu tako i mi svoje obaveze prilagođavamo upravo njoj. Evo jedan mali sažetak Anjinog radnog tjedna.
Ponedjeljak - do 07h buđenje, do 08,30h priprema i odlazak u vrtić, oko 13h dolazak doma i rad sa tetom Snježanom (fizikalna terapija), ručak i popodnevni odmor, oko 17h privat vježba sa tetom Ivanom, od 19h večera, kupanje, igranje te oko 21h odlazak na spavanje
Utorak – do 07h buđenje, od 08h do 10h rad sa defektologom tetom Đurđicom, od 11h do 12h rad sa tetom Snježanom, ručak, popodnevni odmor te oko 17h odlazak na privat vježbe u Krapinske toplice, večernji termin isti dakle igranje, večera, kupanje i oko 21h spavanje
Srijeda – opet buđenje oko 07h, do 08,30 priprema i odlazak u vrtić, oko 13h dolazak doma i rad sa tetom Snježanom, ručak i popodnevni odmor, oko 16h odlazak u CRZ Sloboštinu, večernji raspored opet isti
Četvrtak – do 07h buđenje, od 08h do 10h rad sa defektologom tetom Đurđicom, od 11h do 12h rad sa tetom snježanom, ručak, popodnevni odmor, oko 17h rad sa tetom Ivanom, a večernji raspored opet isti
Petak – otprilike isto kao u ponedjeljak
Subota i Nedjelja mali predah ali ne u potpunosti jer i u subotu i u nedjelju također dolazi teta Ivana raditi sa Anjom. Naravno sve slobodno vrijeme koje ima Anja, to provede sa nama uz igru, vježbu, šetnju i sl.
Eto u tom zgusnutom rasporedu i mi moramo pronaći „rupe“ kako bi ispunili i svoje obaveze.
No pokrivamo se naizmjenično kako bi sve uspjeli izrealizirati.
Protekli tjedan nam je bio vrlo dinamičan. U ponedjeljak je završila akcija "Podarimo Anji osmijeh na lice" i mi se ovom prilikom još jednom od srca zahvaljujemo svim sudionicima u ovoj humanitarnoj akciji. Protekli tjedan proslavili smo i prvu godinu rada Humanitarne udruge „Mala Anja“ a glavnu proslavu smo imali jučer u Gornjoj Bistri, no više o tome možete čitati na web stranici udruge. Od prošlog tjedna bogatiji smo za još tri divna produbljena blogerska prijateljstva. Naime upoznali smo u „živo“ tri divne blogerske dame. Ovom prilikom se od srca zahvaljujemo: Malaoj crnoj knjizici, Aniti i Zlobi na ugodnim provedenim trenucima i "čavrljanje" uz kavicu i nadamo se da je naš susret produbio naše divno blogersko prijateljstvo.
Što se pak tiče ovog tjedna on je još dinamičniji. Uz naših te gore navedenih Anjinih obaveza u četvrtak odlazimo u Lovran na kontrolu i na dogovor za možebitnu Anjinu operaciju kukova.
Odlazak u Lovran iskoristit ćemo i za posjet Centru za rehabilitaciju „Fortica“ u Kraljevici (pored Crikvenice). Centar za rehabilitaciju Fortica- Kraljevica ustanova je u sustavu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske, koja pruža cjelokupnu uslugu zbrinjavanja i rehabilitacije osobama s posebnim potrebama. Korisnici su djeca s poteškoćama u razvoju u dobi od 0 do 21 godine. Trenutačno se, stacionarno, skrbi oko 50 korisnika najteže kategorije oštećenja, tj. s mentalnim i tjelesnim deficitima i višestrukim poteškoćama (epilepsija, otežano gutanje, otežano disanje, inkontinencija).
Kraj tjedna rezerviran nam je za dvije „berbe grožđa“. Prvo kod jednih a onda kod drugih bake i djedova.
Sve u svemu dosta zanimljiv tjedan. Dobro je što i Anjica za sad sve to uspije pratiti i što nema nekih velikih zdravstvenih problema, no kod nje se nikad ne zna. Nadamo se samo da će tako što dulje potrajati.
Još bi samo nadodali, da danas stižu i nova Anjina kolica.

Eto, to bi od nas za sad bilo to. Do novog posta veliki pozdrav wave od neumornog tria.


Post je objavljen 22.09.2008. u 08:00 sati.