Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/franko007

Marketing

21.9.08.

Photobucket

Stvarno nemam dobar razlog što ne pišem, osim nedostatka vremena, jel sam stalno s nečim okupiran, skupljanjem hrane po podu, trganjem roletnica, odlascima u šetnju, i da ne nabrajam...

Već mi je 10,5 mjeseci, i stvarno sam već veliki, stalno nešto brbljam, a najviše ta ta, hodam uz namještaj, ali kad me netko ide za rukice kao "učiti hodati", nema šanse, nebu mene nitko vodalsmijeh

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Od jučer sam počeo sam stajati, pa su svi sretni i veseli, i stalno me maltretiraju da stojim. A jučer sam proslavio zajednički rođendan sa svojim jesenskim prijateljima sa foruma, i bilo nam je super, moj prvi veliki tulum! Je, da nemam još godinu, ali to je bila proba za moj pravi ročkas.
Po noći još uvijek cicam, i za to još nismo našli adekvatnu zamjenu, jel nemam dudu, tako da mama još ne razmišlja o svojjim venama.
Od fizičkih promjena, novo je da imam 7 zubi, jedem sve što mi se da, još ni jednu hranu nisam odbio. Nosim cipke br. 20., imam 11 kg., i jako me je teško nositi, kosa mi je još uvijek svijetlo smeđa, a na vrhu glave ide u vis.
Obožavam kad negdje idemo, čim se otvore vrata, cičim, da cijelo stubište odzvanja.
Ne volim čistiti nos, oblačiti se u piđamu, i to je u biti to. Jaako sam dobar, samo mi spavanje nije jača strana, osim kod bake Tereze, gdje onda nadoknadim sav san koji mi nedostaje.



Post je objavljen 21.09.2008. u 18:30 sati.