Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/indijanka-vegetarijanka

Marketing

Spašen zečić iz utrobe svoje mrtve mame

Labrador Teal lovio je i ulovio zeca u šumi, a kada ga je donio svojoj gazdarici, shvatila je da je ulovljeni zec zapravo zečica i k tome još trudna. I nerođenom malom zeki još je kucalo srce iako mu je majka bila mrtva.

Krenulo se u fanatičnu akciju spašavanja, zeko je izvađen iz utrobe, i, što je još važnije sve je preživio! Danas je to velika zečica nazvana Miracle (Čudo).

Miracle je othranjena na umjetnom mlijeku za dojenčad, a osim toga, Britanka, gospođa Heath (57 godina stara) stavljala ga je u svoj grudnjak i tako ga cijele dane nosila, ali i noću spavala s njim jer bi inače nejaki zeko umro od hladnoće. Cijelo vrijeme zečić se skrivao u grudnjaku gospođe Heath, jedino kada je bio gladan izvukao bi glavicu van.

Veterinar je nakon nekog vremena predložio da se prijeđe s dojenačkog mlijeka na mlijeko za mačke. Sada je Miracle stara tri mjescea i dalje raste. Često ju gazdarica vodi van, čak i do lokalne škole.

Još se ne zna što će na kraju biti s Miracle jer se pretpostavlja da se ne bi dobro snašla u divljini, ali je i pitanje kako će se ponašati kad joj dođe vrijeme za parenje. Trenutno ima 'kupovnog' zeca koji joj pravi društvo.

Izvor: Telegraph.co.uk


Post je objavljen 21.09.2008. u 18:11 sati.