Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

Agresija na depresiju... (sounds pretty good, don`t you think?)

Aaaaa, ovo je da čovjek poludi! Ništa mi nije jasno u vezi upisa sljedeće godine, onaj idiotski naputak što nam staviše na net je koristan koliko i dentijera mrtvacu, a da ne govorim koliko je red predavanja pun nebuloza... Kad sam pitao referadu koji im je *enis, rekoše mi da je to tamo vrlo vjerojatno ostalo zabunom... Mišku se nisu ni udostojili odgovorit na njegov upit, vjerojatno zato što NEMAJU pojma što bi rekli, što je opet bolje nego da govore gluposti. Kad ne znaš što bi reko, šuti!

Nadalje... Iskreno se nadam da ću proći ovu organsku sutra je mi je DOSTA učenja te proklete stvari više... Ako budem morao još jednom sve ovo prolaziti, nekome ću zavrnut vratom ali ne sebi! K tome dodajem da ovaj CD klasične glazbe koji nosi naziv „Studying“ nema apsolutno nikakvog pozitivnog efekta na mene... Sve što sam uspio postići je da mi se strahovito spava... Mislim da ću si morati kupiti onaj na kojem piše „Fitness“. tamo su vjerojatno neke malo veselije stvari...

Predivnog li vremena... Jedino što bi me dodatno usrećilo je prolom oblaka, bez toga sve ovo nema smisla... Ne šalim se, obožavam ovakvo vrijeme: olovnosivi oblaci u hrpama, nigdje Sunca, hladno... Pravo vrijeme za sjediti na kauču, zamotan u dekicu, pijuckati novi čaj (uzeh kamilicu/med/vaniliju, zakon je) i buljiti u kakav umjereno zanimljiv programčić na televiziji. A može se i slušati kakav lijepi piece u kojem dominira oboa, naprimjer... Blažen onaj tko je izmislio taj instrument...

Jesam li vam rekao da sam si kupio puzzle? Da, jesam, 1500 komada, slikom dominira bengalski tigar koji zamišljeno bludi pogledom nekud mimo fotoaparata. Ne moram vam niti opisivati koliko će čupavo biti složiti sliku koja se sastoji od tako malo različitih boja. Tigrusina je bijeli, naravno (dobro, prljavo bijeli do oker), a pozadina je tamnosmeđa i na mahove crna, te s pomalo taaaamnozelene mahovine... Ali namjerno sam uzeo takav motiv jer je to veći izazov za složiti. Mogao sam si uzeti i neki njemački dvorčić na jezercetu ali to mi je djelovalo previše lagano... Napominjem, također, da sam bio izuzeto discipliniran i složio sam samo okvir slagalice jer moram učiti. Da ne moram, vjerojatno bi probdio noć i složio pola tigra. Ipak, ostavljam tu razonodu za kišne, zimske dane. :))) Btw, slagalica mi jedva stane na stol, dimenzije su joj cca. 85*55 cm.

Eto tako... Ništa više nemam za prijaviti. E, da... Ako vam trebaju super zimske jakne, odite do Getroa, ne da imaju sto vrsta nego su čak i lijepe i jeftine. Ja sam si našao jednu baš lijepu i toplu (ne, nije plastična) za 160 kuna, a ima i muških kratkih kaputa do 370kn... Naravno, to ukoliko vas ne zabrinjava noname brand :))

I taaakooo.... Idem se nastaviti baviti organskom ali prije toga moram maknut ovaj CD dok me nije ukomirao do kraja. Usput, naučio sam svirati wedding march na gitari :) a akordi jedostavno ostaju u pamćenju kao da su tamo oduvijek. Jedini je problem prebaciti se s jednog na drugi.. No, repetitio mater studiorum est, nakon što ih ponovim dvjesto milijuna puta bit će to ok. :))


Post je objavljen 21.09.2008. u 16:56 sati.