Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-draganic

Marketing

Poraz

Juniori su danas na gostovanju u Malom Erjavcu izgubili sa 2:0.

Igra je krenula agresivno sa naše strane,znali smo da su oni bolji na ljestvici ali da su igrački ispod nas.
Mi smo držali ritam igre,sve dok nije napravljen prvi korner.Protivnik je izveo korner na kratko te je igračkojije primio loptu iz okreta centrirao našto je Lučić postavil nogu i odbio loptu u gol.

U nastavku dominiramo igrom i stvaramo prigode koje naše špice Marko i Silvio nevjerojatno fulaju,praktički nemoguće za profulat.Sudio je Perak i znali smo da ćeto biti protiv nas.Malo nas je i sreća napustila,imali smo 4-5 gredi i 2 stative.
Onda je došao taj trenutak kada smo POKRADENI.Slobodni udarac na lijevoj strani,pripremim loptu,i kad su svi očekivali centaršut,opalio sam po golu,i golman je skočio za loptom u prve rašlje,naskočio je na Davida i sudac sudi faul u napadu a golčina ko,ajd ne iz lige prvaka ali kupa UEFA (HEHEHE),stvarno golčina majstorska.Negodovali smo do kraja,ali smo i napadali ko luđaći,nisu mogli disati.
A onda 5 min prije kraja David nisku loptu glavom vraća golmanu koju je protivnik presjekao i poentirao.Golman je imao 3-4 sjajne obrane s kojima nas je izvukao,ali to su bile jedine protivničke šanse.

Post je objavljen 20.09.2008. u 19:31 sati.