Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivjetisfibromialgijom

Marketing


Poduža pauza, ali kako to već biva...

...sa nama "fibrotipovima", to nije ništa neobično. :)

Uglavnom, razloga za tako dugu pauzu je više, a glavni je razlog taj, da sam se u međuvremenu zaposlila nakon dugo, dugo vremena i sve svoje, i tako siromašne energetske rezerve, koristim da preživim svaki radni dan posebno. Ne moram ni napominjati, da me je navečer, kada se vratim sa posla premalo, da bih sjela za računalo i tipkala.

No, pošto se od nečega mora živjeti, neću se žaliti. Sve što mogu je samo nadati se, da se neću skršiti i završiti na bolovanju, barem dok ne prođe probni rok (ostao mi je još samo tjedan dana do produžetka ugovora). :)

Drugi razlog za odsutnost s bloga je taj, da sam privodila kraju jedan svoj projekt i sada mogu barem jednu stvar križati s popisa svojih planiranih "obaveza".

Konačno je izašla moja knjiga o fibromialgiji, pisana kroz vlastita iskustva tijekom svih ovih godina. Pošto je knjiga na stranom jeziku, planiram je prevesti i na hrvatski, no, obzirom na "brzinu" kojom mi prijevod ide, to će potrajati još izvjesno vrijeme. Nadam se da neće trajati predugo. :)))

Nekolicina blogera mi je pisala i pitala zašto ne stavim opciju komentiranja na blog. Jedan od razloga je taj, što nemam ni snage ni vremena obilaziti blog onoliko često koliko bih htjela i trebala. No, eto, ipak stavljam anketu na kraj ovog posta, da vidimo, ima li potrebe za tim ili ne.

Lijep i "energičan" pozdrav svima, do slijedećeg javljanja.





Post je objavljen 20.09.2008. u 16:32 sati.