Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lolipopsice003

Marketing

x Ne hodaj ispred mene mozda te necu slijediti.Ne hodaj iza mene mozda te necu voditi.Samo hodaj pored mene i budi mi prijatelj x

helou.napokon se neko jawlja (MaJa) kao i uwijek..ful dugo nismo pisale post..hah..nie moguČe.al oke.
e sad sam widjela nismo se jawljale otkad je škola počela i prie.uu..jebote..sad mi e žao..
kao da smo zaborawile na owaj blog.saneli super u školi.mislim ne baš tako super..al joj je dobro.
meni isto dobro.a weČ poČelo ispitiwanje i ta sranja.a nee.trebam se sad ubijat ko stoka od učenja.Znam.
ipak upisi za srednju.iako meni još ne dolazi do glawe da sam osmi razred.i da čemo weč iduče godine bit u nekom nowom društwu.i stjecat nowe prijatelje..ja se nadam da swoj razred neču nikad zaborawit.
iako te neki ljudi razočaraju kad se tomu najmanje nadaš.a možda to ipak nije razočaranje.weč samo neka mala glupost koja se swakom može desit.žao mi je sad malo.al jbg.nisam widjela odri ful dugo.jedwa čekam da se danas widimo.
trebala sam danas iČ na cugu s frendom.al iskreno neda mi se ništa bar danas.dogoworit čemo se za iduči put.neznam jučer "to" me powrijedilo.mislim nije to sad neko razočaranje il neka swađa..al me ipak powrijedilo.nadam se da če brzo proČ.danas je matejna.ja wam inače to ne wolim.je fora mi e.bit če colonia.neznam razmislit čem.zwala me dea i owe..
al widjet čem sa sanelom.ae idem.
Da was wiše ne tlačim.
tnx na komentarima.
da zaborawila sam eč da sam bila na ekskurziji.bilo jebeno,predobro.pogotowo u disku.jbt nisma se u žiwotu tako naplesala ko u te dwije wečeri i tako se nasmijala.ma bilo nam je super!!!!
ae idem.
ljubim was swe!




Post je objavljen 20.09.2008. u 11:44 sati.