Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trolek

Marketing

Napokon i ja pišem nešto novo, ispričavam se što toliko dugo nisam bila ovdje, al imala sam nekih problema

Dakle, kao što naslov kaže, imala sam nekih privatnih problema sa samom sobom i sad sam to riješila, nadam se. Ne, nisam psihički nestabila osoba, samo sam nešto morala riješiti sama sa sobom i sa svojom obitelji. Sad je sve ok.
Pa i morala sam početi učiti, i nadam se da će vam biti drago kad vam kažem da sam se već riješila nekih predmeta i sljedeći tjedan se planiram još nekoliko predmeta riješiti. Za sada situacija dobra.
Sutra je Hladno pivo. Samo da se ne ponovi događaj s prošlog Hladnog piva. Dovoljno mi je bilo samo jedanput. Sigurna sam u to.
E, kolko dugo nisma pisala mislila sam da ću imati malo više toga za reć. Mrzim kratke posteve. Ma bit će poslije koncerta iscrpan post, to obećajem.
Sjedim pred kompo već 3 sata pokušvajući nekaj smisliti, pokušavajući napisati jednu smislenu rečenicu. Argh! Mrzim biti bez inspiracije.
Hladno mi je. Oprala sam kosu i sjedim zamotana u deku u kuhinji. Razmišljam i pišem pizdarije. mislim da je to očito. I mislim da je također očito da vodim dijalog između sebe same. To se zove monolog. O pa ja i podučavam samu sebe. To je jako poučno. Baš je.
Znate kaj, idem. Ne da mi se viša išta pisati. Nitko mi se ne javlja na msnu, nikog nema nigdje. Užas! Pozdrav svima!

Post je objavljen 19.09.2008. u 21:22 sati.