Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

JAKO VAŽNO-POMOZITE NEROĐENIMA!!!

Prenosim sa foruma mladih HBK

Dragi moji!!

Dugo sam razmišljala kako da sročim sljedeće rečenice, a onda sam zaključila da je najbolje pisati iz srca.

Otvorit ću vam svoje srce i podijeliti ću nešto s vama.

U prošli četvrtak po prvi puta u povijesti čovjećanstva krenula je u štampanje prva devetnica svoj nerođenoj djeci, od prvih mučenika crkve, a to su ona nevina dječica u Betlhemu koje je ludi kralj Herod dao onako strašno pogubiti pa sve do svih onih malih dušica koje svakodnevno tako nemilosrdno ubijamo.

Statistika kaže da se svaki dan ubije 80 000 djece, da to je točna brojka i znam da djeluje STRAŠNO, a zamislite koliko je to suza NAŠEG GOSPODINA I NJEGOVE MAJKE, A VJERUJEM I CIJELOG NEBA..

No nažalost u ovome materijalnom svijetu i glas najmanjih ima svoju cijenu, pomozite da se i njihov glas napokon ćuje, svojim doprinosom ako pridodate i jednu kunu samo jednu i vi ćete moći ponosno uzviknuti maleni ne bojte se ja sam tu za vas i u tom trenu vi ćete biti njihova mama, tata, brat, sestra i njihov prijatelj.

Budite njihov glas, budite glas najmanjih koji se sami ne mogu braniti, budite srce koje će svojom ljubavlju brisati Isusove suze.. BUDITE ČOVJEK!!

Devetnicu je složio i uredio pater Marko Glogović Pavlin, veliki dio sredstava su on i njegov red donirali, ali znate i sami da bi pokrenuli ovako veliki projekt, ne naš nego VAŠ PROJEKT koji se ZOVE DARUJMO LJUBAV ZA LJUBAV , trebamo VAS, ISUS TE TREBA i nije važno ako
nemaš ili ne želiš pridodati nešto za štampanje devetnice, molim te bar daruj svoju molitvu za najmanje da ovaj projekt uspije...

BUDI I TI LJUBAV ZA LJUBAV!! Za sve one koji žele uplatit neki iznos možete to učiniti na račun Udruge Gabrijel SPASIMO NEROĐENE koju vodi pater Marko Glogović, PAVLIN.

Adresa Udruge je: Donje Pokuplje 58, Karlovac 47 000, (Gordana Kos), pp. 113, Karlovac 47000
E-mail adresa preko koje se može komunicirati je: gabrijel_udruga@net.hr
Žiro račun udruge"Gabrijel", na koji bi za naše štićenike svaka pomoć dobro došla je: 2484008-1103514392, ( kod Raiffeisen banke).

Možete se javiti i pateru Marku Glogoviću na marco7@vip.hr ili na 091/788-5340 ako imate pitanja ili se želite aktivnije uključiti ua borbu za spas malenih..

Učini nešto za najmanje, BUDI I TI NJIHOV GLAS!!!

Moj broj mob.: 098/413-865 i nazovite ako vas još nešto zanima vezano uz štampanje devetnice ili se još više želite upoznati sa strašnim zločinom današnjce a to je abortus, ali BOŽJE MILOSRĐE NADILAZI SVE!!!
SVI smo spašeni Njegovom krvlju i pravedni i grešni!!!

Svim svojim srcem vam zahvaljujem na želji da odvojite vrijeme i pročitate ovaj tekst i od sveg srca vas pozdravljam..

Uvijek vaša,
Mima

Post je objavljen 19.09.2008. u 16:56 sati.