Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svatkica16

Marketing

zatvaram i ovaj dio poglavlja...

evo... neki dan sam napisala post.. ali moram ovo napisati.. moram ....
pa evo u ovom postu želim reći koliko mi je žao zbog svega što se je dogodilo. čak i zbog ovog kaj se je dogodilo prije neki dan... žao mi je što nisma slušala ljude oko sebe kad su mi govorili da nek si pustim mira od njega. ali ja ko ja nisam slušala... a sad vidim da sam trebala... ali ja još uvijk mislim da je možda to na neki način dobro za mene... učim iz vlastitih pogrešaka.... možda oni ne shvačaju zašto sam to napravila,ali kad je neko koga volim u pitanju onda sam spremna sve napravit.... hh, ljubav je pojava koja se neda opisati.... jednostavno dođe i kad jako duo ostane u tebi, nemožeš je se riješiti. u meni je ostala i ja je se nemogu riješiti. neki glas u meni mi govori da neka ga zaboravim, a drugi opet mi govori da sam ja kriva i da se ma što god da on napravio i kako god on riskirao ja sam ta koja je sve uništila.
Image and video hosting by TinyPic isprava na početku veze nisam shvaćala koliko ču toga izgubiti kada ga pustim i mislila sma da se to nikada neće dogoditi. ali dogodilo se i ja sam se opekla. prvo je sve bilo ok... a onda dva dana nakon što smo rekli da ćemo ostati prijatelji je sve bilo gotovo. sve. od onda do sada je prošlo skoro 4 mjeseca od kako se ne razgovaramo. i mislila sam da ću na praznicima sve zaboraviti, ali nisam.... ubiti jesam na neki način, ali onda je počela škola i ko da se je sve vratilo, osječaji, i ono nešto u meni što je govorilo da sma glupa što sam pustilaosobu koja je bila tu kad sam ju trebala i koja mi je prva u lice rekla što osjeća prema meni. i onda prije dva tjedna dođe poruka od njega i nakon toga mislila sam da će na neki način sve biti ok, ali ne. nije. i nikad više neće bit. sad se jedino ptam da u čemu sam toliko pogriješila što me ljudi toliko mrze, a pogotovo on ?!! s tom osobom željela sam samo da budemo frendovi koliko god je to moguće. čak inakon onog što mi se je jučer dogodilo nemogu ga mrziti, makar to želim, ali nemogu. da ikako mogu vratiti vrijeme unatrag vratila ga bi. dala bi sve na svijetu da vratim vrijeme natrag. sve ! ali nejde. nemogu. i moram se pomiriti s tim da je gotovo.
Image and video hosting by TinyPic
puštam ga. puštam. tako je najbolje i za mene i za njega. tako je najbolje za sve. ovim pstom zatvaram i to poglavlje. gotovo je. sve !volim ga i dalje bez obzira na sve što se je dogodilo. možda još budemo prijatelji. makar sumnjam da on to želi. ma što se dogodilo. ja vjerujem da se je dogodilo s razlogom!!!!

Post je objavljen 19.09.2008. u 15:56 sati.