Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tides

Marketing

Just Thinking!

Pola devet je. Ja jos razmisljam sta da napisem u ovom postu...ah ma bit ce to nesto općenito.
Iako je jos ljeto, a ne sliči na ljeto, niti malo..neg na pravu jesen..jutros kad sam izasla iz kuće pravo me zapuhalo...magla...krut zrak...DIVNO! Kad je hladno ja odmah imam inspiracije za učit..i razmisljat.
Nisam bas dobre volje. Neda mi se slusat druge..neki ljudi mi stvarno idu na zivce...toliko su naporni..al nisam takva da im to kazem u lice..ipak nisamsretanValjda ce im udarit neka pamet u glavu pa se nece tak ponasat..
A sad malo o Nightwishu! Ajme potvrđeno je da dolaze u Zg..ajmee...majko mila..Uf..digle mi se emocije kad sam čula..Sve vezano za koncert mozete pročitati na ovom blogu, a i na forumu..pa dodjite..ljubitelji NW-a!sretan
S Nightwishom sam zakoračila u svijet metal glazbe, stoga mi je NW najdrazi bend.sretan Ah, nadam se da ce mi se san ostvariti.

Time will not heal a Dead Boy's scars, time will kill

U zadnje vrijeme svidjaju mi se goth rock bendovi. Kao sto su Sisters Of Mercy, London After Midnight i The Mission..Divno! Bird Of Passage..pjesma koja mi je usla u uho čim sam ju prvi put cula..ta glazba, te riječi, taj način izvodjenja pjesme..jednostavno predivno.osjecam se jako sretno kad ju slusam..no ne samo tu pjesmu..imam mnogo pjesama koje su mi posebno drage..u kojima pronalazim sebe..koje su se ukopale u moj um i nikada, vjerujem nikada nece izać.! Btw. Bird Of Passage je od Missiona, pa poslusajtesretan Mogla bih se kladit da ce vam se svidjet..pa čak i onima koji ne slusaju goth rock.

Ljubav mi ne teče..ne ide..presusila je. Al ostala je ona ljubav prema nečemu drugom..pa mogu reci da sam ipak zaljubljenasmijeh Sve vise pokusavam shvatit ljude koji zive samo za zabavu..samo za provode..ja mislim da takve osobe uopće ne razmisljaju kako bi im dobro dosla promjena, da malo razmisle..da se posvete sebi..uh..to su najčešće oni koji slusaju narodno...Zive samo za zabavu..no neka im je..s takvima se ne zelim petljati..najbolje je naci osobe slične sebi..koje znaju razmisljat, znaju čar muzike...i prepoznaju sebe..

Već duugo nisam čitala knjigu..ak znate koju dobru, molila bih vas da mi je preporučite!?smijeh

21:16 post napisan.


Image Hosted by ImageShack.us


I jos samo pjesma, naravno!Video je čudan..al slusajte pjesmu..:-)

The Mission-Bird Of Passage









Post je objavljen 18.09.2008. u 20:24 sati.