Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furimmerrock

Marketing

**i want go to concert** it's not fair..

story about one sad girl..

sve je zapocelo prije godinu dana kad sam krenula u srednju skolu.. sa starcima sam se oduvijek super slagala.. sve su me razumjeli i podrzavali.. skoro nikad se nismo svadjali.. kada su moje frendice govorile kako se one stalno svadaju sa njima, ja sam ih samo bljedo gledala.. nisam shvacala taj pojam - svadjanje sa starcima.. za mene je to bila strana prica..
i bila sam sretna zbog toga.. starci su me uvjek pustali gdje god sam htjela naravno ako su moji prijatelji isli i ako nisam dolazila kasno doma.. bila sam presretna, moj zivot je bio ispunjen..

a ona baf.. srednja skola, pubertet, lose ocijene, decki, izlasci.. jednom riječju pakao za moje strace, a za mene savršen život (bez losih ocjene, jedini nedostatak).. prvo polugodiste je bilo ok, nismo se toliko svadjali (na pocetku) ali negdje predkraj pocele su zabrane izlaska-jedino sto me odrzavalo na zivotu, sve ono za sto sam zivjela.. skoro cijele zimske praznike sam provela doma.. uglavnom sam bila na kompu i pricala s deckom kojeg sam onda upoznala.. i tako sam prezivjela..

pocelo je drugo polugodiste.. taj decko i ja smo prohodali.. htjela sam izlaziti van jer mi je falila zabava, a i on mi je falio.. ali starci me nikada nisu pustali.. u 4 mj nisam nijedno bila vani.. nisam mogla ic na koncerte koji se svako toliko odrazvaju u jednoj ustanovi (vise punkerskoj ali odrzavaju se i rockerski koncerti) u mojem gradu.. nisam mogla nista.. ni izlaziti iz kuce popodne.. nisam se vidjala s deckom, pravi pakao..

doslo je ljeto.. ja sva sretna da cu sada moci izlaziti ali nee..opet nista.. u dva mjeseca bila sam samo par puta vani..ne kuzim zasto su se moji roditelji tako promjenili i poceli mi sve zabranjivati.. vise uopce ne mogu s njima pricati, zatvorim se u sobu i stalno placem, placem za onim starim danima.. odlucila sam ove godine poboljsati ocjene, ionako nemam sta raditi doma osim uciti kad nikad ne izlazim.. mozda ce se sada to sve promjeniti (NOOOT)..

ove subote je koncert hladnog piva u zagrebu.. 20 godisnjica.. obozavam hladno pivo.. to mi je najbolji bend.. volim sve njihove pjesme.. svi moji prijatelji idu ali ja naravno ne.. i moj decko ide.. ali mene ne pustaju.. a to je mega koncert.. biti ce tako dobro.. nije fer..

zivim u nadi da cse se to sve jednog dana promjeniti.. jer ja tako vise ne mogu.. nada umire posljednja..

Post je objavljen 18.09.2008. u 14:47 sati.