Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Zvezda bolja od Srema

Kombinovani sastav Crvene zvezde savladao je ekipu Srema 3:0, u prijateljskoj utakmici na pomoćnom terenu stadiona Crvene zvezde.


Utakmica je odigrana pred oko 150 ljudi, a počela je veoma otvorenom igrom obe ekipe, gde se odbrana Crvene zvezde postavila veoma visoko, na nekih 40 metara od svog gola, kako bi presekla napade Srema još u početku. Kleo, koji je debitovao na ovom meču, bio je najistureniji napadač crveno belih u prvom poluvremenu, često je dolazio u prilike, ali nije imao dovoljno sreće da postigne pogodak.

Prvi udarac ka golu uputio je u 7. minutu, kada je pokušao sa nekih 20 metara, ali bez većih problema za golmana Srema.

Prvi i jedini gol u prvom poluvremenu pao je posle “sraćenog kornera” koji je izveo Blažić. Kleo je ponovo bio najviši u skoku, golman Srema je vrhovima prstiju odbranio, ali je lopta pala pravo na nogu Jakovića, koji se našao na pravom mestu i postigao svoj prvi gol u Crvenoj zvezdi i tako doneo prednost od 1:0.

Visoki ritam igre iz prvog poluvremena preneo se i u drugi deo utakmice.

Drugi gol na utakmici, postignut je u 69. minutu. Burzanović je prevario nekoliko igrača na sredini terena, odigrao loptu u prostor za Ninkova na desnom boku, a on je našao Somea na prvoj stativi, koji se oslobodio jednog čuvara i pogodio mrežu u bliži ugao za 2:0.

U dva napadu za redom u 78. minutu, viđene su dve slične akcije Crvene zvezde. Prva koja je išla preko leve strane završena je neuspešno, a druga po desnoj strani završena je pogotkom.

Oba napada povukao je Some, a započele su sa polovine terena. U prvom pokušaju, Some se oslobodio svog čuvara još na polovini terena, a onda je vukao loptu sve do ivice kaznenog i umesto da uposli samog Perovića na desnoj strani, pokušao je udarcem koji je završio preko gola.

Sledeći napad je bio jedan od lepših na meču i završen je golom za 3:0. Some je ovoga puta odmah proigrao Perovića na desnom krilu, koji mu je odigrao povratnu loptu, a Some je ušao u kazneni i kada se mislilo da će šutirati nesebično je uposlio Trajkovića na drugoj stativi, kome nije bilo teško da sa par metara postigne poslednji gol na meču.

Post je objavljen 18.09.2008. u 12:41 sati.