Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malashapica

Marketing

Analizom DNK do 'autora' pasje kakice u parku

TEL AVIV - Vlasti PAnalizom DNK do 'autora' pasje kakice u parkuetah Tikve, predgrađa najvećega izraelskog grada Tel Aviva, osnovale su specijalnu bazu podataka lokalnih pasa kako bi pasji izmet u parkovima mogli "pridružiti" vlasniku "krivca" i potom ga kazniti jer nije počistio za svojim ljubimcem.
Na početku šestomjesečnoga eksperimentalnog programa vlasti su pozvale vlasnike pasa da ljubimce odvedu k veterinaru koji će iz sline uzeti njihov DNK i pohraniti ga u bazu podataka.
No, vlasti su, uz kazne, ustanovile i sustav nagrada za savjesne vlasnike koji skupljaju pasji izmet: takvi će dobivati igračke i kupone za pseću hranu.

Šlikica =D
Image Hosted by ImageShack.us


Da... Bilo je odlično na onoj reviji ako itko zna o čem pričam, jer sam sigurna da oni koji su mi ostavili komentar nisu niti pročitali post, nego samo naslov, i to komentiraju. Hvala. Iskreno to je bilo zadnje što sam očekivala od vas nakon svih onih pohvala kao da je ovaj blog najbolji blog o psima i kako su postovi užasno zanimljivi... Pa oni koji su pročitali ovaj post nek nakon što napišete svoje komentare dolje na kraju napišite 'čitano'. Jedino je to način da vidim dali je ovo itko pročitao, jer ako je zna što treba u komentare napisati, oni koji ne budu pročitali post, obavijestit ću ih da su mogli bar pročitat post, kad su već komentirali... Pa ćemo vidjeti koliko vas stvarno ovo čita. Jedva čekam rezultatiće...
Baii!!


Post je objavljen 17.09.2008. u 21:50 sati.