Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/editaglavurtic

Marketing

PHANUEL, Anđeo nade

Ja sam vjerni Anđeo nade, nježan kao leptirovo krilo i sveprisutan,
na svim mjestima i u svim prilikama onaj sam koji ostaje pored tebe, do samog kraja.

Vodim te i onda kad ti se čini da je sve postalo besmisleno, kad se događaji ne odvijaju u dobrom smjeru, i kad je očito da će ishod biti nepovoljan. Ja sam početak svakog puta, nadahnuće i vjera, uzlet i vizija.

Blagoslov sam bolesnicima koji u mojoj prisutnosti nalaze olakšanje i sanjaju dan kad će biti zdravi i cijeli, oslobođeni patnje i bolesti tijela. Utjeha sam zatvorenicima i svima koji čeznu za slobodom, Vodilja putnicima koji u dalekim zemljama sanjaju svoj dom Nadahnuće umjetnicima da izraze svoj san.

Uvijek sam tu, u tvojoj blizini. Čak i u danima kad se nemaš razloga žaliti, kad se sve odvija kroz rutinu svakodnevice. Ljudsko srce uvijek želi više, nikad mu nije dovoljno, uvijek čezne i nada se. Boljem poslu, većoj zaradi, ugodnijem godišnjem odmoru, izletu… Ispunjenje svake želje rađa novu, dolaskom na cilj, u daljinama mame novi ciljevi. I sve je uvijek isto, ponavlja se i vrti u istim krugovima,

Ja sam ruka koja razgrće oblak i usmjerava sunčanu zraku na tvoj prozor upravo u trenutku kad se utapaš u sivilu i malodušnosti.
Potičem pticu da zapjeva pjesmu namijenjenu samo tvom uhu, čudesnu pjesmu koju ćeš prepoznati kao ohrabrenje u novi dan.

Kad sve nestane i prestane, ja sam ovdje, moja tiha prisutnost neprekinuta je u svom trajanju sad i zauvijek, ovdje i svugdje gdje postoje ljudi.




Post je objavljen 17.09.2008. u 15:21 sati.