Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drama-quinn

Marketing

luda i nezaustavljiva s jednim danom staza na blogu

nema te terapije i srenkica koji bi mi vise koristi napravio od novo otkrivene ovisnosti - ako se izuzme mahnito ciscenje stana i svadja s racunima.....BLOG!!!

jednostavno bi htjela staviti sto stvari sada gore, price se vrte u mojoj glavi - ko Spilberg da me napada u mojoj glavi....kaos od filmova....ne bojte se nema veze s mojim poslom, to je stvar treninga u glavi - odvojiti posao i kucu-mada mi se porazini stresa svodi na isto!!!
ne znam kuda bi prije krenula...a i nema veze jer ionako krenem jednim putem a zavrsim na cisto drugoj strani price....kaoticna big matera!!!! to ponekad fascinira moju dragu koleginicu - nazovimo ju Dr.O - stalno se smije kako mogu obavljati dvije stvari na poslu, trecoj hebati majku i usput pohvaliti neke nove cipele kaj gledamo na net-u....svestrana u svojoj ludosti-jos malo pa u biti genijalan um!
no kad smo se dotakli cipela-ajme meni trebalo bi izmisliti kliniku i terapiju za skidanje sa te droge sta se mene tice------pronasle moja mila Dr.O i ja par linkica sa cipela-Boze pomozi!!!!! e pa da sam u samostanu i da je cipela smrtni grijeh ja bi ga pocinila svjesno i strijela nebeska bi pala posred mene....nema pomoci!!! dakle gledanje stranica s tim cipelama otprilike izgleda ovako _ ja sam glavna uloga:

Ajmeeeeeeeeeeee Dr.O...ajme dodji vidit kakove su....brzooooooooooo..........



ufffff ajme meni pogledaj oveeeeeeeeeeeeeeeeeeee...lude su.....hiiiiiiiiii sta je ov majko mila.....a cizme....OOOOOOOOOOOOOOO dolazi amo kd te zoveeeeemmm

nato Dr.O vec totalno nanervirana mojim neartikuliranim glasovima i histeriom stize do mog stola i mrtva hladna kaze- je te su skroz bolesne i perverne-upravo za tebe-prekini me zivkati da u miru vidim sto bi ja narucila!!!

ok pustam ju pola metra dalje ali:::::::::::::::::::::Ajme samo da ti pokazem ove dojdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!- e necu - vidno nervozna Dr.O...jer te ne mogu vise slusati - bolesna si!!!!!!!!!!!

a sta mogu kad je to jace od mene...naravno posaljem linkic Taci Maci ..koja kao prava moja frendica, odma naruci jedne ljubicaste cipele....hebate to je ludilo...poludile su sve zene u firmi....dajte nam cipela i igaraaaaaaaaaaaaa!!!

i eto mene prije pola sata racunam da moj novcanik samohrane big mame ce tesko izdrzati kraj mjeseca kad eto narucujem _BOLESNE cizme- Dr.O ne vjeruje, a Taca Maca je zaduzena za kupovinu jer je to vec kao radila-e tu nastaje borba....ne prolazi joj kupovina, pa sad te MOJE cizme ima netko drugi u kosari za kupovinu-naravno samo jedan par je bio moj broj...pa ja Taci Maci skidam sve zvijezde i narafno spominjem rodbinu i prijetim joj otkazom -AKO MI NE UBODE CIZME!!! pa proba ona, pa eto ih kod mene u kosarici ali ne prolazi kartica- hebate patak da sam isla ukrasti u ducan cizme manje zivaca bi prolila nego taj dan....u PM i internet i cizme i hebena kartica i kod.......bem ti dan kad sam otvorila taj link....i tako ja izludjena i mahnita udaram po tipkovnici i sva crvena i ::::JUHUUUUUUU proslo placanje i cizme krecu iz UK prema meni.....bem ti veselje narodno ....uf kao da sam Bingo osvojila- nema veze sto para nemam one idu k meni......kazem ja ...posebna ustanova za ovakve ovisnike je potrebna- ja bi se sama prijavila jer ako me pamet sluzi to ce biti 6 par cizama u mom ormaru.....ajme trebam lijecenje....uf.

no da u biti nisam htjela o tome pisati ali euforicno sjecanje me jednostavno nagnalo.........no da moze me hebati zivot, neplaceni racuni, moja mala divlja trogodisnja zvjerkica, zarulje, disa, pomanjkanje drustvenog zivota----ali nema veze , glavno da cu ja izac slijedeci dan u novim cizmama na nogama.....treba me ubit - ali ne odma - moram vidit cizme moje -pa me onda pokopajte s njima....hehehehe...lalalalalalaaaaaaaaaaa

eto, upravo me moja zvijer dosla poljubiti i odjurila u sobu gledati crtic i malo demolirati sto se jos da za kraj dana, ja odoh upaliti masinu za ves ( sad bi vec od jada i na neki cosak stala da si mogu priustiti i susilicu za ves jer je ovo postala nocna mora sa akcijom kako osusiti ves) ,oprati sudje i razmisliti kako poboljsati svoj drustveni zivot- ne mogu u detalje no pitanje je javiti se ili ne, tj. biti cool kokica ili pasti na koljena i ....ne znam....bem ti plavusu i hormone i frajere....sveje to muka za mene , ispala sam iz stosa aja bi.......................o tome drugi jedan puta-upravo sam odlucila biti nedostizna jos dva dana-ako ja to mogu biti ( vec se vidim kako ispadam blento ) - za to vrijeme ce mi od muke popucati svi savovi od poroda, pa onda cu s istinom na vidjelo - valjda-mrzi me igra lovcai lovine, pa ima 40 godina i proslo me igranje k jacu!!

Ma sesan mi je skroz........................lego u kalup................


nego sto sam htjela ono...a da....jao koja je ovo dobra terapija ljudi moji, sigurno cu lakse zaspati!!!!!!

volite sebe jer odatle krece sva ljubav prema vama - e hebi ga na tome moram proraditi- jer kako moja Bjolka kaze- gledam te vec dva dana kako si krasna i kako ti okice sjaje- ko bi rekao da se iza tog pogleda krije zivotinja, tj -ti !!!...e sad ne znam kako da to shvatim - hihi :o), ali ja volim biti takva :o))))) - rodjena sam kao jedna velika petarda!!!

laku noc


ajme puknut ce mi mjehur

by

Post je objavljen 16.09.2008. u 20:46 sati.