Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mary-kateandashley4ever

Marketing

new postek...jako sam tužna...ne komate mi=(=(=(

eee ljudi...mahwave
mi smo vam se dana su školi cijepili....crycrycrycrycrycrycrycry....
mene jako boli ruka........crycrycry

oke sad pređimo na olsenice.............


"Nezaboravno ljetovanje" uz sestre Olsen

Image Hosted by ImageShack.us


Madison (Mary-Kate Olsen) i Alex (Ashley Olsen) su dvije trenutno nezadovoljne 15-godišnje tinejdžerice jer su morale na ljetovanje na Bahame s roditeljima, zbog čega su propustile izlet sa školom na Havaje
No ubrzo otkrivaju da na Bahamima uopće nije loše: imaju apartman iz snova, pogled na pješčanu plažu s ogromnim valovima, mogućnost plivanja s dupinima, jahanje konja, ronjenja te, šećer na kraju, društvo im prave zgodni dečki! Bahami su pravi raj na Zemlji, a curke će se potruditi da to iskoriste na najbolji mogući način. No idilu će im pokvariti krijumčari antikviteta...

Ovaj simpa film 'Nezaboravno ljetovanje' (Holiday in the Sun) sa slavnim tinejdžericama blizankinjama Mary-Kate i Ashley Olsen dolazi nam na DVD/VHS izdanje, idealan za ove vruće ljetne dane, koje konačno možete popuniti stvarima koje volite i, naravno, gledanjem filmova!

Film je snimljen baš na Bahamima pa nam ujedno daje i dobar uvid u taj raj za turiste na tom popularnom tropskom otoku.

Sestre Olsen su najmlađe milijunašice u povijesti koje novac nisu naslijedile. Karijeru su započele snimajući reklame, nakon čega su se istakle kao blizankinje u seriji 'Puna kuća'. Uslijedilo je nekoliko zajedničkih filmova, od kojih su najpoznatiji 'Avantura u New Yorku', 'Blizanke u Londonu' i 'Ne reci nikada'. Nedavno – 13. lipnja – su proslavile svoj 19. rođendan.

Prave su jetseterice, pojavljuju se na svim značajnijim događanjima, gostuju na CD-ima i u filmovima, ali ponajviše ih ima na naslovnicama časopisa People i Vanity Fair. Curke već imaju i svoju tvrtku Dualstar, najmlađe su izvršne producentice ikad, dobile su svoju zvijezdu u holivudskoj ulici slavnih, dizajniraju odjeću i promoviraju kozmetiku, smišljaju razne oblike zabave i školovanja...

Ove svestrane zaposlene sekice uskoro ćemo vidjeti i u dva nova filma: Mary-Kate u filmu 'Rizie', a Ashley u 'Cinderella Man' s Russellom Croweom i Renee Zellweger.

http://www.marykateandashley.com

Image Hosted by ImageShack.us


olsenice u filmu s james bondom

Daniel Craig oduševio je kritičare i publiku u ulozi tajnog agenta Jamesa Bonda pa će ga, očekivano, glumiti i u novom nastavku, radnog naziva "Bond 22". Iako je film u pripremnoj fazi, poznato je da se počinje snimati početkom sljedeće godine, a u distribuciju diljem svijeta trebao bi krenuti u jesen 2008. Producenti filma očito su oduševljeni Goranom Višnjićem jer ga, pišu američki mediji, "pod svaku cijenu žele u novom nastavku", a pojavit će se najvjerojatnije u ulozi negativca.
Međutim, nije Višnjić jedino poznato ime za kojeg su "zapeli" producenti - blizanke Mary Kate i Ashley Olsen također će se pojaviti u filmu, i to kao pozitivke. Djevojke su presretne što će sudjelovati u ovom projektu, no, prema pisanju američkih medija, u ugovore žele dodati stavku kojom im neće biti dopušteno skidanje na velikom platnu. "Curama je dosta uloga u kojima su stalno razodjevene. One su karakterne glumice i svjesne su da će to teško pokazati neprestanom golotinjom", rekao je njihov "prijatelj".

Image Hosted by ImageShack.us


e evo i animacije koje mi je napravila kitty

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


komajte..........pliz............

Post je objavljen 16.09.2008. u 16:14 sati.