Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drama-quinn

Marketing

armal i zvjerka

dakle sjetih se upravo price od prije tjedan dana......
nakon posla onako lijepo umorna i neuroticna pokupim zvjer iz vrtica, nahranim i zavezem u auto i krenusmo u kupovinu - naravno u pitanju su muski kucanski poslovi od kojih vec zazirem ali eto.

i eto nas u ducanu - hebate patak koliko pipa i tuseva na jednom mjestu!!!!
Dakle moja mala zvijer postaje najsretnije dijete u ducanu NOVIH IGRACAKA!! i dok ja polako pokusavam poredati nule i zareze na pipama - a to kod Armala nije lagan posao, moja mala zvijer bjesomucno juri po ducanu i otkriva kakvih sve tuseva i pipa ima - a i ja nisam sve to znala. i tako povlaci i izvlaci sve sto se dade dok ja zicam sto vise rata na blagajni misleci kako ce se narednih nekoliko mjeseci moja linija poceti popravljati kad sve te rate pocinju sjedati na racun - meni kruh i ostanjci , zvjerkici meso i ostalo !!! I tako ja sa najlijepsim osmjehom na licu akontiram usput i neki radiator koji ce mi isporuciti prekasno da ga namontiram ove jeseni jer ce za koji dan napuniti cijevi u zgradi, ali nek stoji za nagodinu, i s najvecim dekolteom koji mogu poskrivecki izvuc ispod pulta a da mi pasica maice ne ostane u ruci, uspijevam staviti na 10 rata betz kamata pipe kad cujem urlik moje zvijeri : MAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PADAAAAAAAAAAAAAA____AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Dakle nemoram reci da mi se sledila krv u venama - ne toliko koliko prodavacu i ostalima...kad sam dojurila kroz sumu porusenih tuseva do moje male zvjerke koja je uspijela - konacno .- iscupati cijelu policu sa 4 komada pipa i svega sto uz njih ide i balansira s time naslonjenim uza zid da ne padne....dakle!!!!! Prvo sam hrtela mu izbrojiti sve predke i sadasnju rodbinu uz par prijetnji bacanja igracaka, no onda sam skontala da bi mogli i u bolnici zavrsiti ako ne pridrzim to sve zeljezo koje je imalo tendenciju pada na njegove noge....ma jarac mali - odnesemi dnevno po par godina zivota s urlanjem i funcutarijama !!! A eto i prodavaca koji je zelen i pogledom bi nas izbacio najradije van - kaze , srecom nije mu na noge palo, nema veze ja cu usarafiti nazad ---i krece na posao gundjajuci.
Dakle ja se okrecem na peti i gledam gdje je moja mala zvijer - naravno da ga ne vidim, bem ti sve po redu!!! jel sad vec negdje u kadi ...no, moje dijete lijepo lezi napodu ispod blagajne na ledjima i gleda me onim najlijepsim okicama...pa sad bi ga ...uf::: krenem polako- reci mili sto je sada???

Pa mama MORAM SE ODMORITI!!!!!!!!!!!!!!!

E pa falila je sekunda da se nisam bacila pored njega i pocela vristati...bem ti pipe i preko tisucu kuna i prodavaca i police....i ..sveeeeeeeeeeeeee!!

I tako stavim sve u auto, zavezem zvjer, malo mu ocitam, poljubim ga i krenem kuci...ipak je on moje remek djelo!!!!!!

hebes pipe i lovu

Post je objavljen 16.09.2008. u 13:56 sati.