,kekkeigenkai.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kekkeigenkai

Marketing

Heros Came Back

Tadam, tadam...! Nakon dužeg izbivanja vračamo se pisanju o Naruto- u i nadamo se kako ćete nastaviti čitati naše tekstiće i veseliti se novim postovima =)
Najavljujemo kako ćemo u skorijoj budućnosti obnoviti postove o nekim likovima, budući da se u mangi svašta izdogađalo... Naravno, i dalje ćemo pisati o likovim o kojima još nismo pisale (možda nešto rijeđe nego ranije, ali i dalje redovito), postavljati ankete te ćete nam se moći javljati na mail sa svojim idejama, željam i zamislima.
Ja (Jashin) sam se uspjela upisati na akademiju (smjer, likovna pedagogija, u Rijeci) i jako sam happy! Tako da ću katkad biti višim silama spriječena pisati postove, no čim skužim kako stvari funkcioniraju u Rijeci pokušati ću pronaći neku konekciju.
Imamo jednu novost, od sada pa nadalje ćemo imati pomagaća (http://ozzytheskunk.deviantart.com/ - puno ti hvala ^^) pa se nadamo kako će postovi ipak biti koliko toliko učestali.
Ovaj post, doduše, neće biti posebno inventivan, no nemojte nam zamjeriti- ipak nam treba nešto vremena da se ponovo uhodamo =P

:Jashin & .Suna.

Post je objavljen 15.09.2008. u 20:14 sati.