Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zaljubavnisamrodena

Marketing

**TRAŽIO SI SVE..SVE SAM TI DALA..TEBI REĆI NE NIKAD NISAM ZNALA..ČITAV MOJ SI SVIJET..ZA DRUGE NEĆU DA ZNAM**

EVO DA SE JAVIM NAKON DUUUUUUGO VREMENA..

čitala sam na nekom blogu..nemam pojma kojem..o ljubavi i prijateljstvu..
..ja uvijek imam nešto reć pa ću i o tome..
..piše tamo da je zaljubiti se najgore na svijetu..-u jednu ruku je istina a udrugu nije..
..pa uzmimo primjer za istinu..- evo npr moja prošla veza..bila sam sa tim likom 3 god..sve je bilo divno i krasno,ali tako je samo bilo izvanka..a iznutra..kad ti netko nakon 3god slaže i povrijedi te na najgori mogući naćin onda misliš da više nikada nećeš imati vjeru u ljubav i da to uopće ne postoji..zamisli,umjesto da je ta veza jačala,ona se srušila..
pitala sam se zašto se to meni dogodilo..znala sam da me taj mali voli,da bi za mene sve napravio..znala sam da sam mu sve na svijetu..baš kao on meni..svaki dan u toj vezi bio je presavršen..da netko ima toliko ljubavi..izgledalo je nemoguće..ali istina je..nažalost jedna pogreška i sve je propalo..on me prevario..i varo me 2mj..što je još gore lago mi je da to nije istina..a ja sam mu vjerovala iako sam znala da nije istina..znala sam da me vara ali to nisam željela priznati sebi..previše je boljelo..
..pokušala sam ispravit to..dala sam mu šansu..prvih tjedan dana je bilo dobro,ali mene je iznutra ubijalo..znala sam da nešto trebam napraviti..
počela sam razgovor o tome..stalno sam mu to nabacivala na nos..i onda njegova jedna jedina rečenica..u meni je prelila sve granice..
.."pa zašto te to toliko muči..ja sam stobom a ne s njom..sad si tužna ha..nemaš razloga biti.." zamisli koji obraz taj čovjek ima..umjesto da mi se ispriča on mi još dublje zabija nož u leđa.. to je bilo zadnje.. Digla sam glavu i pogledala ga,jedva sam se suzdržavala da ne zaplačem,ali mu nisam htjela pružit to zadovoljsto da vidi kako umirem.. Taj tren nikad neću zaboravit..kad sam ga pogledala moje zadnje riječi su bile..- ovo neide,tebi je svejedno,budi s njom..gotovo je..- digla sam se i otišla..
..na mom licu nije bilo smijeha,zadovoljstva,olakšanja,tuge,suza..ničega..bila sam prazna..bez iti jednog osjećaja..taj tren umro je jedan dio mene,onaj najvažniji..
..izgubila sam ljubav prvu pravu ljubav,ali tako je očito bilo bolje..

~danas kad gledam to sve,čudim se sama sebi što sam uspijela vratiti se u život,što se na mome licu vratio osmijeh..a to mogu zahvaliti mojim prijateljima..u tom dijeluse slažem s tom osobom koja je rekla da je ljubav najgori osjećaj na svijetu..i da su prijatelji važniji od bilo kojeg dečka na svijetu..

još sam osjećala povezanost prema tom malom,i imala potrebu da popričam sa njim i da to normalno riješimo.. u međuvremenu..

upoznala sam jednog momka,koji me očaro na prvi pogled..ono prije je bila ljubav,ali ovo sada je više od ljubavi..ovo nema naziva..to je neopisivo..on je neopisiv..sviđo mi se full,svaki dan sve više i više,tako smo prohodali..znala sam da je poseban jer je bio uz mene kad mi je bilo najteže i dok nismo hodali,dok je jedva znao da postojim..
ali ja sam brzo morala poć i znala sam da ću pričat s bivšim..to se i dog..našli smo se i o svemu mirno razgovarali i riješili stvar..sve dok me nije poljubio..zabrijali smo.ali ja sam stala..odmakla se i to je bio užas..prevarila sam sadašnjeg malog sa bivšim ima li što gore od toga..iako to nisam željela..neznam kako sam dopustila to..rekla sam mu da ja i on nepostojimo,da ću pamtit našu vezu po svim lijepim stvarima,,ali da je to karj odvano..zagrlila sam ga i otišla..od tada je sve bilo riješeno..

..veza sa ovim malim tekla je ko najljepši san..mislila sam da sam u raju..tj još sam uvijek..nakon dosta vremena priznala sam malom da sam ga prevarila..njemu je bilo užasno,ali oprostio mi je jer je to bilo na početku naše veze..sada imam svaki dan priliku da ga prevarim ali nebi to napravila ni da mi je život u pitanju..zato jer njega volim više od ičega na svijetu..u vezi smo godinu i 21 dan..i da sad pišem sve iz te veze ma biblija bi mi bila premalo za to..naše ludosti,zajebancije,tugu i sve ostalo..ma nema ova veza je nezamjenjiva,,ovo je ona istinska iskrena ljubav..on je za mene napravio sve..dovoljno za reć da mi je pomogo da nepadnem razred..zahvaljujući što je bio uporan ja sam taj predmet naučila i prošla ga..i zahvaljujući njemu sada sam maturant..i ako bog da završitću 4 raz i nazad u dubrovnik ZAUVIJEK..e tada će počet zajednički život mene i moje ljubavi..
..da vam je znat koji je događaj bio na našu godišnjicu..ali to je naša tajna..
baš ko što je on reko..ništa se nije promijenilo ali sve se promijenilo..
jube da si barem uz mene.treba mi tvoj zagrljaj da mi da snage za dalje..

~eto ja se ipak ne slažem da je ljubav najgori osjećaj na svijetu..kad tad ćeš naći nekog ko je stvoren za tebe..ja sam svoju ljubav našla..i nikome je nedam..niti ću dat da nas iko rastavi..mi smo zajedno jači od svega,,JUBE DOK NAS SMRT NE RASTAVI!! VOJIM TE
~e da..za prijatelje..u prvom slučaju su mi pomogli,ali u ovom drugom pilako ih gubim..jer većina ljudi ti okrene leđa kad vide tvoju sreću..neki očito žele da ja budem nesretna cijeli život ali dok god sam ja a vedrom ja sam najsretnija ženska na svijetu..ovo je živa istina..mi smo najluđi par na svijetu..koji se voli najviše na svijetu..

~kad nađete nekoga ko vas voli i poštuje..nemojte ga nikada povrijediti..on to nezaslužuje..volite ga i dajte mu ljubavi više nego što mu je potrebno..budite uz njega svaki dan u bilo kojoj situaciji..~

(..jube majo ti ci moj cvijet bez tebe nemogu niti želim..hvala ti što si i vatio život i cto cam sjetna ko nikada do sada..majeni nikad te neću povrijediti ni pustit da nam iko zasere ovu predivnu vezu koju imamo..vojim te..zauvijek ćeš živjet u meni..HVALA TI NA SVEMU..)


Hej tebe ne bi mijenjala
to nije prazan stih!
ja te ne bi mijenjala
za deset najboljih
jer nista mi ne moze tebe zamijeniti!!
tebe ne bi mijenjala da daju cijeli svijet....
oooo hej tebe ne bi mijenjala
za pijesak Emira
ja te ne bi mijenjala
za tajne svemira
jer nista mi ne moze tebe zamijeniti..
tebe ne bi mijenjala
da daju cijeli svijet
od sveg na svijetu tom ti si najvrijedniji
i sve sto zelim to si ti!!
na svijetu tom nista mi ne treba
i sve sto zelim to si ti
na svijetu tom ti si najvrijedniji
i da te nema umrla bi...
oooo hej tebe ne bi mijenjala
za miran ocean
ja te ne bi mijenjala
za stvari sve sto znam
jer nista mi ne moze tebe zamijeniti
tebe ne bi mijenjala
da daju cijeli svijet...

sjoniću ova je pjesma za tebe..vojim te..
p.s-nemam ama baš nikake osjećaje prema bivšem..nikakve..vojim te miško..samo tvoj miconja..

LJUBAV JE NEŠTO NAJLJEPŠE NA SVIJETU KAD TO DIJELIŠ SA OSOBOM KOJU VOLIŠ I KOJA VOLI TEBE..jeli tako jube..ma tako je..vojim te jako jako jako jako jako najviše na svijetu.v.j.v.n.t.m.p.z.o.nj.i.n.
UVJEK TVOJA
UVJEK MOJ
UVJEK SVOJI..

24.08.07-24.08.08..14.09.08..


Post je objavljen 14.09.2008. u 12:57 sati.