Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/limun10

Marketing

Balić napunio tribine ženama

Image Hosted by ImageShack.us


ženski dio gledališta u Kutiji šibica

Ivano: Iako nisu jako navijali, bilo je dobro za početak
Počelo je prvenstvo, predstavio se Ivano Balić zbog kojeg je u Kutiju šibica sletjelo nešto više ženske publike nego što je uobičajeno. I tu je kraj novostima kada su u pitanju Zagrebove prvenstvene utakmice. Završilo je +17, poluvrijeme je bilo +10 i o samoj utakmici teško je bilo što više reći.

Zagreb je bio bez ozlijeđenih Somića i Backovića. Backovićev problem s rupturom traži mirovanje, pa je to problem za pripreme koje slijede u Crikvenici i trajat će desetak dana. U timu je bio Dragan Jerković koji će uskoro napustiti klub. Branio je vrlo dobro u drugom dijelu. Priliku je u nastavku dobio igrač mladog Zagrebovog sastava, pivot Damir Mataga. Čvrst momak odigrao je bez respekta, zabio 3/3 i ispunio očekivanja.

U prvom dijelu Zagreb je krenuo sa 3-2-1 obranom, klasika Vori ispred, Špoljarić iza. Balić je startao i kao half u obrani i to je s njegovom brzinom bilo jako obećavajuće za budućnost. Jedini gol je zabio u 37. minuti, no golovi su kod njega relativna stvar. Nekoliko puta u prvom dijelu na neviđeno je našao Vorija i duboka našička obrana pucala je po šavovima.

Nexe nastoji igrati brzi rukomet, iznenadio je izmjene zagrebaša brzim centrom u nekoliko navrata, što se Zagrebu ne smije događati, ali u svoj toj brzini Našičani previše griješe. Tako su kod 13:9 zaredali s greškama, Zagreb je napravio 18:9. Bila je 20. minuta, a na brojci tehničke pogreške Našičani su već imali 'desetku’. Tako se protiv Zagreba ne može. I jasno, onda idu kontre, laki golovi i laka, velika prednost.

Nekoliko statističkih dodataka - Jerković 10 obrana u drugom dijelu, Vukić 6/7, Džomba 4/4, Horvat 4/4 i Štrlek 6/6, atraktivno, ali uz manje greške, Vori 6/7. Balić 1/3 - igrao je. Nije igrao Tonči Valčić zbog ozljede prsta zarađene u Veszpremu na turniru, no prst je u sve boljem stanju.
- Dobro je bilo za početak, nisu jako navijali, ali nisu navijali ni u Španjolskoj na ovakvim utakmicama. Kada dođu europske bit će sigurno drugačije - rekao je na kraju Ivano Balić



Post je objavljen 14.09.2008. u 14:13 sati.