Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rugbymakarska

Marketing

Početak nove sezone

Prije 15-ak dana Makarski ragbijaši zapoćeli su s pripremama za novu sezonu. Što je novo, kakva su očekivanja i što se može očekivati od njih u novoj sezoni pitali smo tajnika Benija Grlu .
Prošla sezona jedna je od najgorih od kada se igraju PH i Interliga... Da, u prvenstvu Hrvatske završili smo tek treći s tek jednom pobjedom, dok smo u Interligi bili peti s pobjedom više. Zaista više nego loši rezultati koji se teško mogu ponoviti. Ipak, kao olakotnu okolnost uzeo bi broj ozlijeđenih igrača koji je gotovo cijelu sezonu bio dvoznamenkasti što se jednostavno moralo odraziti na rezultat.
Ima li šta novo u momčadi za novu sezonu, dali ste posegnuli za pojačanjima? Protekli tjedan pridružio nam se Luke Devcich ( inače rođak Deena Devcicha koji je prošle sezone odigrao 2 utakmice i pokazao se u izvrsnom svijetlu), novozelanđanin podgorskih korijena koji je bio U – 19 reprezentativac Novog Zealanda i koji može igrati na bilo kojem mjestu u liniji. Radimo i na dolasku Ivana Nole, nekadašnjeg igrača Makarske. Veseli povratak Mije Selaka , a u stručni stožer nam se pridružio i Zdenko Roso pod čijim smo vodstvom osvojili posljednje PH, sad već davne 2002. godine. Nažalost, ostali smo bez Igora Letice( otišao na privremeni rad u Norvešku ) i Marina Antunovića koji zbog posljedica nedavne prometne nesreće nije dobio zeleno svijetlo od liječnika.

Što su ciljevi u novoj sezoni?
Odustali smo od natjecanja u Regionalnoj ligi koja se i ove godine igra kup sistemom, ali prolazak dalje se mora izboriti u dvije utakmice što bi značilo da bi svaku rundu natjecanja morali putovati u Mađarsku, Srbiju ili Bugarsku što nismo u mogučnosti financijski izdržati. Želimo se koncetrirati na Interligu i Kup Hrvatske gdje vidimo glavnu priliku da nešto osvojimo. Jedina želja nam je da nas ozlijede zaobiđu u širokom kutu. U prilog tome svakako nam ide i činjenica da ćemo u ovoj sezoni zbog radova na dvorani trenirati na glavnom terenu
a ne na „betonu“ pomoćnog terena..


Post je objavljen 14.09.2008. u 12:30 sati.