Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Chanel torbice, Mečke i satovi...

Vidim da po svim novinama "vrišti" torbica gospođe Sanader. Ajd da ja bacim malo svoje mišljenje o tome.

Kao prvo - sviđa mi se što gospođa profesorica arheologije ima dobar ukus. Jedna lijepa Chanel torbica je definitivno odraz dobrog ukusa. Šta košta da košta...

Kao drugo - nitko nije napisao da je to torbica iz najnovije kolekcije i da li je uopće kupljena u Hrvatskoj. Iz vlastitog iskustva znam da torbice (ili cipele, ili bilo što drugo), koštaju vani puno manje nego kod nas. Tako bi netko mogao pisati kako je Rudarka spiskala više od penzije njezine svekrve na jednu torbicu, koja čak i nije tako skupa razvikana marka, a zapravo sam ju platila malo više od sto eura, što je, za tada najnoviju kolekciju stiglu prije par dana u dotični dućan usred Italije - super povoljno. Neke slične, ne kožne torbice se prodaju za duplo veću lovu sada na rasprodaji u CityCentru i Avenue Mallu u Zg.

Furline torbe na nekoj super - turbo rasprodaji usred Pule imale su cijenu preko 2.000 kn! Ma, molim vas.. Ako ćemo baš gledati u zube - radi se o torbicama iz starijih kolekcija...

No da, da se vratimo toj preskupoj torbici. Osim što gospođa Sanader zarađuje kao sveučilišni profesor, ona također sudjeluje u istraživačkim projektima, koji se plaćaju, da ne spominjemo odlaske na terene koji se isto verificiraju kroz dnevnice, pa mislim da nije lijepo uspoređivati faking torbicu sa recimo - preskupim Mečkama koje razbija gospođa bivša/sadašnja/buduća Gotovac.

Znam da je pročelav tip uvoznik automobila i dobro zarađuje, no da li je stvarno, kroz poreznu prijavu toliko zaradio da se razmeđe Mečkama koje dijeli razbijački nastrojenoj ženici, njezinom ocu i sl.

Nije da je gospođa Sanader ušla u kolo - svaki izlazak nova torbica, što si priušte bivše manekenke i sadanje supruge nogometaša. No, da si mogu priuštiti - mogu. I neka im.

No da, o premijerovim preskupim satovima neću ovom prilikom. To je definitivno neukusan hobi.

Ali da i drugi poličitari isto šetkaju satove od preko 15.000 eura nema zbora. Samo njih još nitko nije uzeo na zub.

Da li je to sve pošteno prema gladnom narodu i jadnim penzionerima - nije.

A tko je kriv?

Vi sami.

Za koga ste glasali i za koga ćete ponovno glasati na ovim seoskim izborima? headbang

Post je objavljen 14.09.2008. u 11:15 sati.