Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/devilsica

Marketing

..niste me ocekivali?

..evo mene nazad..ako ste primjetili, a vjerujem da jeste, blog mi je bio nakratko zatvoren..
..zatvorila sam ga izazvana provokacijama nekih osoba,,imena necu navoditi..e pa evo i porukica za njih: I'M BACK!! ..ipak mi blog nedostaje, kao i cjeli ovaj blogerski svijet..no dobro,,dosta o tome..vrijeme je za nove pobjede..

..pocela je skolska godina i nitko vise za nista nema vremena..jedva da se tu i tamo popije koja kava..
..to je pomalo zalosno..ove godine sam krizmanica i svake subote idem na vjeronaucnu katehezu..
..tema za ovu godinu nam je "S DUHOM SVETIM U BUDUCNOST"..nekako sam se u zadnje vrijeme odvojila od crkve i zapustila vjeru,,al evo, nadam se da cu se vratit na staro..

..obicno ljudima smeta sto svecenici na misi stalno ponavljaju jedno te isto,,svake nedjelje..ma oni to rade s razlogom, vjerujte..dobri su oni i zanimljivi ljudi zapravo..ok, mozda ne svi, ali velika vecina..cak i ovaj naš Žule..danas sam ga slusala na katehezi,,taj covjek govori u tolikom zanosu, tolikoj vjeri..to je nesto nevjerojatno..pricao nam je o sreći i nesreći..ispricao nam jednu pricu, meni se svidjela, pa cu vam je pokusat prepricat..islo bi to ovako nekako..

Živio je u jednom selu jedan posten covjek..imao je jednog sina i kobilu..jednoga dana kobila mu nestane. Skupile se komsije i kazuju mu: Jaoj, sto li si nesretan!! Na to im on odgovori: Ne znamo sto je sreca, a sto nesreca! Nakon nekog vremena vratila se kobila i vodi sa sobom ždrijebe. Ponovno se skupljaju komsije, no ovaj puta je druga prica..sad mu govore: Kako si ti sretan! Ovaj opet odgovara: Ne znamo sto je sreca, a sto nesreca! Vodio je covjek posten zivot, podizao je novog člana - mlado ždrijebe..Njegov sin je dresirao ždrijebe, i uslijed jahanja pao s konja i slomio nogu. Kako je mjesto bilo malo, susjedi su saznali i opet su mu dosli s pricom: Koju ti nesrecu imas prijatelju,,sin ti slomi nogu! Mudar covjek odgovara svojim: Ne znamo sto je sreca, a sto nesreca! Ubrzo je u njihovoj zemlji izbio rat i svi mladi muskarci su morali u vojsku. Polomljena noga sina je spasila od vojske. Ovaj puta susjedi nisu dolazili..shvatili su sto im je ovaj mudar covjek govorio..NE ZNAMO STO JE SRECA, A STO NESRECA!

..eto, toliko od mene za ovaj post..nadam se da vam je prica ok..idem ja na spavanje, sutra je dug dan!

VOLIM VAS


Post je objavljen 13.09.2008. u 23:33 sati.