Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

Gdje smo godinu dana poslije ?

Još 2 dana i proslavit ćemo prvi rođendan ovog bloga... u brojkama to bi bilo 75 objavljenih postova, 15 organiziranih turnira, 4 formalno napravljena i pridružena kluba, 100-tinjak igrača koji su sudjelovali na turnirima i ono najvažnije - okupljeno jedno pravo društvo zaljubljenika u Stolni nogomet. S tim navedenim - imam pravo reći da je blog uspio i zbog tog sam jako ponosan.

Polaganim, ali čvrstim koracima guramo naprijed i pred nama je godina u kojoj ćemo se transformirati u nešto još veće - samo trebamo ostat zajedno i u trenucima slabosti.

Kao rođendanski poklon blogu i svima Vama \ nama dogovoreno je: 27.9.2008. u caffe baru Johnny u Zagrebu održat će se sastanak svih zainteresiranih da porazgovaramo i kao društvo zajednički donesemo neke odluke vezane uz:
• Hrvatsku Stolnonogometnu Ligu • što znači razgovor oko svega: od načina igranja po turnirima, datuma održavanja ligaških turnira, bodovanja, sudjelovanja, nagrada i pehara, nastupanja vani, drugim stolovima..sve sa ciljem da Liga počne čim prije, pa da se stvore prilike za sastavljanje saveza.

- Naravno, taj će sastanak ili kako ga god želite nazvati biti začinjen turnirom :) :) ... A na turniru ćemo isprobati i neku vrstu drugačijeg oblika natjecanja, naime da se i parovima koji se npr. ne uspiju plasirati dalje kroz skupine pruži prilika za igru i osvajanje neke nagrade.

Zato bih Vas zamolio da preko komentara najavite dolazak i da preporučite u koliko bi sati te subote taj sastanak \ turnir trebalo održat. (da se u Johnnyju napravi dovoljno mjesta za sjedenje i da na sastanku bude prisutno čim više ljudi)

Ovaj post će se vjerojatno nadopunjavat, pa pratite ;)

Post je objavljen 13.09.2008. u 15:36 sati.