Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandryta

Marketing

**..Problemi i sreća zajedno..**

Halo ljudi..kak ste wi? Zahwaljujem wam se na komowima..Ja sam wam tak-tak..jedan dan sretna,a drugi tužna..Tako mi prolaze tijedni..Inače u školi mi je bilo super do neki dan..Imam malo problema s nekim dečkima i tak..Al eto waljda je i to sada riješeno..Danas mi mama došla u školu,pa sam morala na razgowor s rawnateljem i psihologicom..Jooj dečki..sam problemi s wama..Dosta mi je toga pa idem na drugu temu..Imali smo jučer praksu,tj berbu u goricama..bilo nam je sawrsheno,cijelo wrijeme smo se zezali,poljewali wodom i tak..Ewo da wam se pohwalim..imam nowog dečka,prijeljepo mi je za sada s njim..Nadam se da će tako i ostati..Neću wam wiše ništa otkriti,to je za početak dosta ;)
Ne znam šta još da pišem..U subotu ne znam hoću li ići wanka..Trebala bi u Pitomači..Buby slawi rođendan al jbg...Eto toliko owaj put od mene...Welika pusa za mog dragog,a puno pozdrawa,My sisterki Iwana,Sandri,Mariji,Jeleni,Bubiju,Marku,Tomiju..Swima koji me poznaju i koji mi komaju..Pa-pa

Ewo jedna pijesma,koju sam danas smislila pod kemijom..(nadam se da će wam se swidjeti..=)

,,Žiwot je jedan al boli jako..Iskoristiti ga treba i paziti se swakog. Sretan si malo,i tuga brzo dođe..Meni nije lijepo i patitm duže wrijeme. Bojim se žiwjeti,tuga me zasila,bojim se swega..Zbilja želim biti sretna..Ne tražim puno..Samo malo ljubawi i pažnje,jer i ja sam samo dijete koje woli biti sretno. Prožiwjela sam swašta i strah me budućnosti,al opet ja žiwim iz dana u dan i trudim se sretna biti. Nema wiše straha,nema wiše tuge,ja želim žiwjet sretno do kraja swoje žiwotne pruge..=( "

Post je objavljen 12.09.2008. u 18:32 sati.