Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

55 Skandal


55 Dobavljaci


Moje avanture su se nastavljale , donijela sam neko svoje interno pravilo da nijedan dobavljac moje bolnice nec'e moci raditi za moju bolnicu , ako me osobno ne zadovolji .
Sve je bilo dobro dok se za ovo nije pomalo proculo.

Prica ide ovako:
Kad bi se pojavio neki novi dobavljac ili stari, morao mi se udvarati na sve moguc'e nacine . Izvolijevala sam sve i svašta. Naomiljeniji su mi bili poslovi koji su se zakljuc(ivali na Jezerima, poznavaoci Italije c'e znati o kojim je jezerima rijec.

Tamo je veliki broj luksuznih hotela i restorana, prelijepa priroda i daleko je od ociju javnosti, dakle svi uvjeti koji su mi bili potrebni.
Na jezerima su se odrzavali i mnogobrojni kongresi struke, a nijedan nisam propustila. Znalo se zašto se tamo išlo osim za ugovaranja poslova.
Vec'ina direktora je tamo vodila svoje ljubavnice, a vec'ina poslova se ugovarala u cetiri oka i uz bogate vecere.

Proceduru sam vec' usavršila .
Na svaki izlet na jezera bi napravila novu frizuru i odjenula novu odjecu i postala neko drugi, onima koji su me poznavali iz bolnice rekla bi da sam promijenila image ( imidj), ali za vec'inu njih koje sam tek upoznala ja sam bila nova Valentina sa novim izgledom.

Za vrijeme vecere bih postavljala svoje uvijete, a najc(šc'i bi bio:

«Ako zelite sklopiti ugovor, morate zadovoljiti moje posebne prohtjeve».

A moj prohtjev broj jedan je bio moje zadovoljstvo . Bilo je samo pitanje na koji c'e me nacin doticni muškarac dovesti u krevet i koji mu je seksualni repertoar.

A nemojte misliti da sam prihvac'ala bilo kojeg pregovaraca, doticnoj firmi bih javila sa kime c'u pregovarati, i onaj koji bi mi se svidio taj je morao doc'i jer inace od posla ništa.

Birala sam samo mlade i zgodne muzjake, tocno onakve kakve sam zacrtala.
Nakon par dana udvaranja bi toboze popuštala njihovom sarmu i upornosti.


Tad je izbio prvi skandal , ali to je druga prica.

Poslije prvog skandala morala sam nesto promijeniti , pa sam se okrenula prema mojim zaposlenicima.

Bila sam bahata kuja, koja je samo cekala kad c'e nekoga srediti za njegove greškei grijehe koje je svako imao, svi su mi bili krivi za svaku sitnicu koju su zgriješili.










Post je objavljen 11.09.2008. u 23:28 sati.