Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malashapica

Marketing

Pas svjedok na suđenju

Ovaj put baš i nema uvoda, al naravno kao i uvijek na kraju ima i par mojih riječi...

LONDON - Nedavno su ispisane nove stranice povijesti pravosuđa nakon što je kao svjedok u suđenju za ubojstvo pozvan pas Scooby.
Vlasnica psa pronađena je obješena u svom stanu u Parizu prije dvije i pol godine. Premda je policija odmah zaključila da se radi o samoubojstvu, njezina obitelj to nije htjela prihvatiti, već je tvrdila da se radi o ubojstvu. Jedini svjedok, ako ne računamo eventualne biljke po stanu, i jedini koji zna što se dogodilo je pas Scooby.
Tijekom uvodnog saslušanja, zatvorenog za medije, veterinar je doveo psa na mjesto svjedoka, piše Daily Mail. Pred životinju su zatim doveli osumnjičenika za ubojstvo da vide kako će pas reagirati. Navodno je divljački lajao, a njegova bi reakcija trebala biti presudna za odluku hoće li policija nastaviti s istragom.
Odluka još nije donesena, ali je sudac Thomas Cassuto pohvalio psa za 'uzorno ponašanje i neprocjenjivu pomoć'. Pitanje je može li se pas nakon toliko vremena prisjetiti što se doista dogodilo. A onda to ispričati ljudskoj vrsti na sudu.
"Znamo koliko je krhko svjedočenje čovjeka, a kamoli psa", izjavio je jedan skeptičan sudac, dok je drugi istaknuo da je "pseće svjedočenje", i to dvije i pol godine poslije događaja, jednako svjedočenju čovjeka nakon 17 godina.

Jeste čuli kako je u čakovcu djevojčica ostala bez skupocjene pudlice. Netko ju je okrao. Nadam se da tog kod mene nema.

Jaooo škola... Ovaj tjedan idem ujutro,
al ajd još sutra pa gotovo, samo mi je
problem što cijeli tjedan imam 6 sati pa
sam uvijek umorna.
Al sutra poslije škole idem gledati izbor za kraljicu Hrvatske. Moja sestra će biti jedna od natjecateljica. Bit će sve puno novinara, i stilista, dizajnera, možda bude i modni mačak. Mjauuu. Aaaa jedva čekam!!! Samo mi je žao Candya, morat će ostat sam, al mislim da će njemu biti super, moći će se penjati po krevetima, to uvijek radi kad nas nema doma...
Žao mi je, ja bi vam tu pričala, al moram ić pripremit što ću obuć i to...
Čujemo se!!
Bye-bye!


Post je objavljen 11.09.2008. u 17:48 sati.