Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gollynbossy

Marketing

Pas, Pas, Paaaas

Draghi Nashi,
Odavna odavna čitali smo blog od Marisi (klik) i kako jon je bilo s prijom na koncertu od Snoop Dogga. I mislili smo: ”Da je nama, da je nama!“ I još smo mislili ”Što bi obukli?” Min inače uvik mislimo što bi obukli. I kad smo bili na koncertu duhovne glazbe prebirali smo po našoj garderobi i mislili što bi obukli da smo bekvokal. Jer su bekvokali bili obučeni katastrofa, a nama je i tako bilo dosadno.

Ali svanu je i ti dan. Da Min stvarno mislimo što ćemo obuć na Snoopa. Zadatak ni bi lak, a Min smo mu pristupili studiozno i profesionalno. Prvo smo malo gledali njegove spotove za inspiraciju i ustanovili da su koke uglavnom u zlatnim bikinima. Hm, možda to i ni pravi izgled za Dom sportova. Onda smo obukli naše crnačke rebatinke (klik), crnu haljinu-tuniku-tubu (klik), crno-bile platforme iz Španjolske (klik), a ogrlicu od lažnega zlata s kockicama smo montirali kako narukvicu (slika). Na usne smo stavili sjajilo u boji Hip Hop Red (klik). Jedino Nas je mučilo što s glavom i tu smo pozvali Cimerske snage u pomoć. Nismo se mogli odlučit između ljubičaste marame i marame s motivom zebre/tigra što smo je bili stavili za TBF (klik). Bila im je dobra i jedna i druga. Onda smo im rekli: ”Pazite, s ovom ljubičastom maramom su Nan nikidan rekli da izgledamo etno. A mi ne hoćemo izgledat etno nego ghetto!” Presudili su u korist tigraste marame. I rekli nam da ogrlicu ipak stavimo kolo vrata umisto kolo ruke.
Za ukupni pimp/ghetto dojam mislili smo poć s našom zlatnom biciklom, ali u zadnji čas smo se pridomislili u korist taksija. To je isto pimp rajd.

Dok smo isprid Doma sportova čekali našu ekipu, guštali smo gledajući modne izbore okupljenih. Ključni modni dodatak bila je bejzbolska kapa okrenuta naopako. Izvukle su se i najboje patike. Pimpovi su uz to imali gaće što visu s guzice i široke košarkaške majice ili gornje dilove trenerki. Pimpiline su većinom bile slično obučene ali se svaka potrudila i da nešto šljasti. Bilo je i guzica i sisa, noga i golih bubriga. Štikli, vrućih hlačica, oskudnih majičica – look iz Snoopovih spotova. Pimp-mulci (roba do 12 godina) su mahom bili s mamama i u majicama na Tupaca.
U dvoranu smo ušli taman prin nego je doša Snoop. Pri kraju je bila neka predgrupa i pustili su ”Ti si mi u mislima” i svi smo plesali i vikali ”Dino, Dino, Dino”.

A onda je On doša u kuću.
Vikali smo: ”Pas, Pas, Paaas.”
Vikali smo: ”Maderfak!”
Vikali smo: ”Bjudiful, aj đast vont ju tu nou…”
Vikali smo: “Snup Dogi Dooooug”
Dizali smo srednji prst u zrak
Dizali smo dva prsta u zrak i vikali ”Pis” i ”Lav”
Skakali smo: ”Đamp, đamp, đamp”
Činili smo buku
Urlali svaki put kad bi Snoop reka ”Kroejša”
Padali u trans kad se pojavi u dresu od reprezentacije
Pali u trans kad smo samo nakratko na video-zidu vidili bubnjara (crnca s irokezom i isklesanim tijelom) i potrošili sad dvi ure po internetu pokušavajući nać još njegovih slika. Dobri ljudi, dragi čitatelji, možete Nan pomoć? Koji je on?
Pjevali smo: ” La-da-da-da-da tantantan tantantan tantantantantan” (klik)
Mislili se jesmo li Ho, Bitch, Girl ili Lady. Odlučili smo se na Ho, a naša prija za Bitch.
Izvijali smo bok, a Bitch nas je učila dodatne pokrete jerbo je ona živila u Americi pa zna.

Bilo nan je super. Bilo nan je maderfaking dobro. Samo što je bilo kratko. Mislimo, uru i dvadeset minuti. Mislimo, Severina svira 2 ure za 80 kuna, a Stavros 4 za 60. Ali svejedno, isplatilo se. Hoćemo opet! Hoćemo još!

Pas, Pas, Paaaas!

Vashi


Photobucket Image Hosting
Ulaznica i Pimpilini ogrlica

Snoop Dogg in Zagreb Pictures, Images and Photos
Snoop u kockicama. Slabo se vidi jer smo s mobitelom slikavali, ali ima po svim portalima i stranicama ko hoće vidit boje. Ovo je ode radi dojma.

Photobucket Image Hosting
Ovo je najbolja slika bubnjara koju smo uspili nać. Hoćemo još!



Post je objavljen 11.09.2008. u 00:22 sati.