Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redbug

Marketing

Možda su u šumi u šumi u šumi...

Camping, moćna stvar. Malo relaxa u šumi svima dobro dodje, mali bijeg iz paklene Mostarske vrućine, bijeg od ulica, izlizanih faca i događaja. Brzinski dogovor pao, stvari se nabrzinu spremile, šatori vreće, sjekire, noževi, konzerve i 5L alkohola ako nekog nešto ujede :-). Lakša strana odrađena, javlja se stari problem, GDJE? Gdje otići prenoćiti, ne znaš gdje ima mina, gdje vukovi mobitele kradu, gdje medo za kiflu čanča, a staro je pravilo da je bilo kakvo oružje najstrože zabranjeno. Ma hajmo u Gorance pa gdje puklo da puklo, ionako kad sam pijan boli me briga, nek svi vide kako rigam....

I nema druga, u auto i u Gorance, na nekih 800ak metara nadmorske visine, temperatura je tu ugodna, a šuma ko šuma, vazda neki k...c u njoj šuška, na grobu joj šuškali.

Photobucket

Lagano pripremanje, klasika, skupljaj suplajs, tegli grane smještaj šatore dok nije mrak pao, jer kad u šumi mrak padne to je već neka druga dimenzija. Ja sam bio administrator za grabovinu, samo nek ne fali. Našlo se i par lovačkih greda koje smo časkom pretvorili u vrlo udobne klupice.

Photobucket

Ostatak ekipice se borio s vrlo čudne 3 dimenzije šatora, jbg-a na slici izgleda drugačije, ali moram ih pohvalit, dobili su šatore s 2:0 na kraju. (mada sam ja natovario cenera na šatore :-))

Photobucket

S mrakom je bilo umalo, taman kad smo sve skontali gdje šta kako, spakirali, mrcina je pala. Vatra se osvjetaljava dalekih 30cm. Taman se tene svakom vide, a okolo je totalni mrak. I naravno, neprestalna šuškanja, na grobu joj šuškali.
Ali to nas nije omelo, da se natovarimo "domaćim" podravkinim gulašom, da bude ono full šumski ugođaj, jer je svakom više pun k...c fileta, piceta, toplih sendvića......

Photobucket

Moram priznat da nas je gulaš u ponoć baš razbistrio i lego ko budali šamar. Naravno da smo ga dobro zalili sa 4-5 boca lošeg vina, kako bi inače zaspali u onoj prekrasnoj atmosferi Goranačke vukojebine.



Post je objavljen 10.09.2008. u 01:26 sati.