Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/divosevci

Marketing

NK Mladost - NK Svačić-Bagi 0:3 (0:1)

Još jedno loše izdanje Mladosti kulminiralo je još jednim rezultatom i još jednom lošom utakmicom. Ništa u ovoj utakmici nije bilo pohvalno, ništa dobroga se u ovoj utakmici nije vidjelo, nikakva perspektiva, nikakav napredak, nikakva pozitivna stvar. Od početka utakmice Divoševčani nisu imali sredine, igralo se iz obrane u napad, napad izgubi loptu bez ispaljenog metka, a kako je sredina već u obrani, igra se vrlo brzo premještala sa Slatinjanske na Divoševačku polovicu. Ni Svačić nije imao nekakvih posebnih prilika za gol, oni su praktički imali 100% realizaciju u Divoševcima.

Prvi gol Mladost je dobila iz slobodnjaka, iz kosa, daljina je bila oko 17 metara, u visini penala. Udarac je išao po zemlji, u drugu stativu, a lopta je prošla pored šestorice naših igrača, koji su bili toliko zauzeti čuvanjem protivnika, da su zaboravili na loptu. Strašno za vidjet.

Mladost je imala odličnu priliku za izjednačenje krajem poluvremena, kad je sudac Ivanović vidio igranje rukom u šesnaestercu Svačića. No Sočković je priliku propustio, slabo je pucao, golman gostiju je obranio penal (uhvatio živu loptu rukama).

U drugom poluvremenu slična priča, ništa vrijedno spomena.

Nakon utakmice, nezadovoljan odzivom igrača na treninge, i nedisciplinom u svojim redovima, trener Blekić je dao ostavku na mjesto trenera seniorske momčadi, ali i dalje će trenirati mlađe uzraste.

Post je objavljen 09.09.2008. u 20:55 sati.