Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daronmalakian

Marketing

NATO

zaštit ce nas. ccc. ajmo iskreno? kolika budala moras biti da povjerujes u sva ta sranja? Ne, ne zele nas za nase dobro. zele nas zato jer njihove avijončine moraju placati prelet nad hrvatskom. naravno kad postanemo clanice NATO-a moci ce slobodno prelijetati nad nasim kucama .
ulaskom u NATO savez duzni smo americi dati 3 lokacije da bi izgradili svoje baze. naravno uvjek skromni amerikanci odabrali su top lokacije. Zadar, Dubrovnik te Slunj. tuzno je to da cemo potpuno izgubiti taj teritorij. Dakle, amerikanci ce na tom podrucju imat sve ovlasti! to vise nece biti teritorij hrvatske. netko tupi da nece biti baza u hrvatskoj, nazalost glupi ste ako vjerujete u to. Ne postoji članica NATO-a bez vojnih baza.

Image Hosted by ImageShack.us


a pazi sad ovo.. ulaskom u NATO ne smijemo imat svoje zracne i vojne snage jer nam kao ne trebaju,oni ce nas stititi. i tko tu profitira? kao uvjek đorđ dablju buš i amerika. na temelju slovenskih računa , to bi bilo oko 20 mil. eura + 3 mil. eura godišnje za članstvo. pa ko tu kog sad jebe. naravno najveca cijena nije tih 23 mil. nego sto za članstvo moramo poslati svojih 700 vojnika kako bi branili buševe snage na istoku. jos 700 vojnika morat ce bit spremno cijelo vrijeme. ali ok, vratimo se mi na baze... ulaskom u nato gubimo suverenitet. nakon ulaska u nato ,natove snage se imaju pravo iskrcati i intervenirati bez dopuštenja hrvatskih vlasti. gradovi na obali nisu odabrani slucajno. jbt! to su dubrovnik i zadar! jedne od najpopulatnijih destinacija u europi! zamislite kako se kupate , iznad vas prolaze ratni avioni a koji kilometar dalje cujete granate i pucnjeve. govorite, ma neka barem cemo biti sigurni... ocete K* moj sigurni bit! sigurniji cemo biti izvan natoa nego u natou! tko ce nas napast? irak? srbija? hahaha lol. prije ce doci do rata clanica natoa i rusije nego sto ce netko napasti hrvatsku. zato, sigurniji smo izvan natoa. sa druge strane, da se vratim na irak i teroriste, motiv za napad imat ce tek ako uđemo u nato. ovako smo sigurni . kad je nato toliko dobar ne razumijem cemu onda svi ti prosvjedi u zemljama clanicama? za primjer , evo slovenije-one male državice bez izlaza na more tamo negdje iznad nas... tamo se baza nalazi oko 10 km od nuklearne elektrane!!! ni ne pomisljajte sto bi se moglo dogoditi. vjezbe traju danju i nocu, buka je nesnosna! kazu da danas bude referendum vise od 90 posto ljudi bi glasalo protiv natoa.

Image Hosted by ImageShack.us


a sad ne razumijem, nije li dovoljno sto prodajemo nase heroje , sada prodajemo i ljude i državu radi uvlacenja u š**** bušu i sjedinjenim američkim državama.

wake up!

Post je objavljen 09.09.2008. u 20:04 sati.