Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umojojkuhinji

Marketing

Bomboni s višnjama

Image and video hosting by TinyPic


250 g čokolade za kuhanje
120 g margarina
1 čajna žlica ulja
30ak višnji iz kompota
male papirnate košarice

Nasjeckajte čokoladu pa ju zajedno s margarinom i uljem otopite na pari.

Papirnate košarice do pola napunite rastopljenom čokoladom, u sredinu stavite 1 višnju, pa čokoladom napunite košaricu do vrha.

Stavite u hladnjak da se čokolada stvrdne.

Prije posluživanja izvadite bombone iz košarica i stavite ih u nove košarice.

Bombone čuvajte u hladnjaku.


*Recept je iz kuharice Kolači – Čarolija užitaka, Nada Ćuk, Zagreb, Gospodarski list, 1998.




Post je objavljen 09.09.2008. u 09:13 sati.