Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tears4songs

Marketing

Razmišljam si o bogatstvu pustoši

Evo mene ljudi, da se javim da sam živ i da sam zdrav! Prošlo je sat vremena od treninga i dvadeset od mog dolaska doma. Status s Lukom me više ne muči (moglo bi se reći da smo na neutral grounds) i ne vjerujem da će me uhvatiti više neki napadaj...ajd ne nikakav napadaj, no neće mi više doći neki kiseli osjećaj kada ću ga se sjetiti, te mi je sam trening odlično pasao. Odlično. Iznenadio sam se vlastitom kondicijom. Mislim, nisam sada bio tako odličan, i vrtilo mi se, no nisam izgubio kondiciju ili išta. Malo je kondicija pala, naravno, kada nisam trenirao cetri mjeseca (lol), no hej!, it felt so good! smijeh Ta (te) stvar (stvari) je (su) pala (pale) na svoje (svoja) mjesto (mjesta). So I'm good here.

Razlog zašto me nema po blogovima i zašto me neće biti još neko vrijeme jest da igram Elder Scrolls IV: Oblivion. Izgleda da ga tatin novi kompjuter na kojem još ne radi i neće dok mu neki program..ma neki program ga zajebava, ne može se stavit, a mora zbog posla. Fine by me! pjeva Ne samo da radi na najjačim postavkama, nego, za one koji ne znaju... ja sam tu igricu kupio orginal jedva mjesec dana nakon što je izdana. Kopije na koje dobih prste nisu valjale i meni dopizdilo - da na kraju kupim orginal i nisam shvaćao poruku tada - kompjuter ne može poreknuti igru, prezahtjevna je. rofl

I tako nakon dvije i pol godine čekanja se igram malo, baš mi dobro dođe. Negdje kada je izašao World of Warcraft sam i prestao igrati novije igre jer su bile prezahtjevne, a koje nisam odigrao su bile...ne tako dobre uglavnom. Izbirljiv sam, samo sa odličnom pričom ili ako je vrhunski napravljena (Max Payne II: Fall of Max Paynecry (kopija mi ne radi)), te mi treba novih ideja za priče. Igra ima zanimljiv teren od 41kilometra kvadratnih i vec imam inspiracija i ideja. Možda uskoro bude novi post na Fallen Lines!

Sve u svemu, eto, da se malo javim, krajem tjedna ću izaći iz tatine radione i upaliti opet ovaj komp. Živjeli!party

P.S.jelda kako text paše s temom XDXDXDXDXD
P.P.S.kratkog li posta o_O


...kako sam na to mogao zaboraviti...


TIHANA, SRETAN TI ROĐENDAN! PUNO SREĆE, ZDRAVLJA (i sjajnog seksa belj)! Budi dobra i radi da ostvariš želje i neka ti ova godina života bude čim bolja! Good hunting! (if ya know what I mean, he he he he)

P.P.P.S.koliko li samo pogrešaka ispravio odmah nakon objave, aimeee Filipe, vrati se u osnovnu školu!


EDIT:ipak joj ni rođendan... Tihana!! Daj promijenit datume na svim sajtovima na prave! Zbunila si me sad! Neka čestitka ostane...zašto brisatcool

Post je objavljen 08.09.2008. u 23:35 sati.