Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/farkoparody

Marketing

Mix tema...

Pozdrav blogeri..Prvo sorry, što sam vas na neko vrijeme zanemario, ali su me bile obaveze stisle pa sam sada jedva pronašao vremena da nešto postam. Doduše ovaj post je mix tema. Evo da počnem. Dakle, prvo očemu ću pisati jest Ramazan. To vam je sveti mjesec svim Muslimana, u kojem se oni 30 dana suzdržavaju jela, pića, spolnih užitaka, ogovaranja, laži itd, od zore do zalaska sunca. Ja ću pokušati ispostiti cijeli mjesec.Doasad sam 7 dana ispostio, koliko ga je doad i prošlo.
Ovih dana će uslijediti obilježavanja "11.9."-najveće tragedije moderne historije. Bitno je znati, da teroristi nisu bili Muslimani, jer Islam strogo zabranjuje samobuojstvo,ubojstvo i mržnju, koju su teroristi nesumnjivo imali ,kada su za sobom povukli 3000 nevinih ljudi, koji su bili djedovi,bake, sinovi,kćere, očevi i majke. Opet je na RTL-u bio Discoverijev dokumentarac "Let koji je uzvratio udarac" koji me je opet iznova potresao, jer nije lako slušati zadnje riječi ljudi, koji se nisu borili za SAD,za Busha ili Bijelu kuću. Oni su se jednostavno borili da sretno dođu do svojih domova.
Image Hosted by ImageShack.us

Iduća tema o kojoj ću vam malo pričati je udruženje mladih koji sam ja i neki moji prijatelji sa stranice našeg grada oformili i mogu vas obavjestiti da pomažemo djevojci kojoj je dijganosticiran rak mozga i multisplekleroza i kojoj je Zavod za zdravstveno osiguranje rekao da nije dovoljno bolesna da joj pomognu oko sredstava za operaciju i da joj mogu dati nešto malo nakon operacije...Jadno!
I na kraju ovog kratkog posta, moram se dotaći i Dine Dvornika, koji je prerano napustio ovaj svijet. Nažalost, nećemo ga više moći vidjeti kako energično pjeva "Zašto praviš slona od mene","Udri jače manijače", "Samo ti" i brojne druge hitove. Najviše mi je žao Danijele i Elle, koje su cijeli život živjele uz Dinu,ali sada trebaju biti jake i izdržati. Danijela je danas rekla:"Znam da bi mnogi željeli da je Dino umro sa špricom u ruci, ali nije"I upravo mi je zbog toga drago , jer se uspio oteti paklu droge i napisoa predivne pjemse, koje će ostati da svjedoče o "ocu funka" i ne samo Hrvatske zvijezde, već i univerzalnog,dobrog čovjeka, koji je bio popularan gdje god bi se pojavio...
Toliko od mene!!!
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 08.09.2008. u 22:51 sati.