Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdesamobor

Marketing

Uspješan nastup Samoboraca

Vijesti iz novina, o VZG Samobor

Županijsko natjecanje vatrogasaca djevojčica i dječaka u kategoriji od 6 do 12 godina

Županijsko natjecanje vatrogasaca djevojčica i dječaka u kategoriji od 6 do 12 godina održano je 6. rujna u Općini Gradec, na sportskom centru u selu Tučenik, posljednjem naselju do Bjelovarsko-bilogorske županije. Na natjecanju je sudjelovalo 670 djece, a iz Vatrogasne zajednice Grada Samobora šest natjecateljskih odjeljenja, odnosno šezdesetero djece. U kategoriji djevojčica sudjelovale su članice DVD-a Bobovica, Cerje i Otok, a u kategoriji dječaka članovi DVD-a Cerje, Pavučnjak i Veliki Lipovec.
Natjecateljske desetine imale su zadatak da vodom iz brentača mlazom vode što brže sruše prigodne mete, zatim u trčanju štafete gdje su, uz određene zadatke, koristeći vatrogasnu opremu, trebali pokazati brzinu i spretnost.

opis slike

U kategoriji dječaka sudjelovale su 43 natjecateljske desetine, a vrlo zapažen rezultat je postigla natjecateljska desetina DVD-a Pavučnjak osvojivši 6. mjesto. DVD Cerje bilo je 13., a DVD Veliki Lipovec 24.
U kategoriji djevojčica sudjelovale su 24 natjecateljske destine, a DVD Cerje osvojilo je 11. mjesto, DVD Otok 13. i DVD Bobovica 16.
Voditelj natjecanja bio je Vladimir Domin ml., zapovjednik Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije, a kao sudac je sudjelovao samoborski vatrogasni sudac Dubravko Matijaščić.
Antun Bogolin
FOTO: DVD Pavučnjak

Preneseno sa:
Glasnik Samobora i Svete nedelje

Post je objavljen 08.09.2008. u 22:16 sati.