Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Predstavljanje Ilije Ivića u utorak

Photobucket

Novi sportski direktor Crvene zvezde Ilija Ivić biće predstavljen sportskoj javnosti u utorak u klupskom Medija centru, saopšteno je u tom klubu. Očekivalo se da se Ivić već u ponedeljak obrati novinarima, ali je on, u društvu Marka Miškovića, samo prošao pored okupljenih predstavnika medija ne želeći da bilo šta kaže.

U Crvenoj zvezdi i danas je, kao i prethodnih dana, naizgled sve mirno, ali u klupskim prostorijama vri kao u košnici. Malo ko je spreman da o bilo čemu razgovara sa novinarima, pa se sa velikim nestrpljenjem čeka sutrašnjih nastup Ivića.

Pretpostavlja se da bi novi sportski direktor već sutra mogao da kaže nešto konkretnije o nasledniku Zdenjeka Zemana, sa kojim je sporazumno raskinut ugovor.

Medju novinarima je glavni favorit za preuzimanje funkcije šefa stručnog štaba i dalje Makedonac Čedo Janevski, koji je nekoliko puta igrao za reprezentaciju Jugoslavije, a najveći deo karijere proveo je u Belgiji.
Da li će se obistiniti prognoze da će on preuzeti Crvenu zvezdu, ili će Ivić najaviti neko drugo rešenje, moglo bi da se zna već sutra.

Post je objavljen 08.09.2008. u 15:32 sati.