Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Članovi Izbornog stožera ŽO HDZ BiH Središnje Bosne u Uskoplju

"Ukazana je potreba odgovornog odnosa prema dužnostima koje obnašaju nazočni gosti kao načelnici, ministri i ravnatelji županijskih poduzeća i uprava" (!?)


U petak, 05. rujna 2008. godine članovi Izbornog stožera ŽO HDZ BIH Središnje Bosne predvođeni predsjednikom Nikolom Lovrinovićem i tajnikom izborne kampanje HDZ BiH Mariom Grgićem boravio je u cjelodnevnom radnom posjetu Općini Uskoplje - Gornji Vakuf.
Domaćini izaslanstvu bili su predsjednik OO HDZ BIH Uskoplje Zrinko Tokić, načelnik općine G.Vakuf-Uskoplje Marinko Krajina i kandidat za načelnika Igor Blažević.
Domaćini su upoznali izaslanstvo sa aktualnim i planiranim projektima na obnovi infrastrukture te problematikom vezanom za funkcioniranje izvršne i zakonodavne vlasti u Općini.
Posebno su izdvojene potrebe početka asfaltiranja regionalne ceste Uskoplje-Novi Travnik, izgradnja vodovoda Lanište, te dovršetak zgrade Doma Zdravlja Uskoplje na lokaciji Košute, o čemu ih je podrobno upoznao dr. Tvrtko Krajina.
Potom je u prostorima OO HDZ BIH Uskoplje održana 6. redovita sjednica Izbornog stožera HDZ BIH SBŽ sa ciljem što kvalitetnije pripreme za početak izborne kampanje za lokalne izbore koji će se održati 05. listopada ove godine.
HDZ BIH u Županiji Središnja Bosna izlazi sa kandidatima za načelnike u svim općinama u Županiji, dok u Jajcu, Bugojnu, Travniku i Uskoplju HDZ BIH okuplja i druge stranke u koaliciju hrvatskih stranaka.
Izaslanstvo HDZ BIH SBŽ je posjetilo i Župni ured Uznesenja blažene djevice Marije, gdje ih je župnik fra Krešimir Vukadin upoznao s tijekom aktivnosti na sanaciji fasade u ratu oštećene župne crkve, te bogatom povijesnom, arhitektonskom i umjetničkom vrijednošću ovoga skralnog objekta.
Predsjednik županijskog odbora HDZ BIH SBŽ je potvrdio spremnost potpore kako ovom tako i ostalim projektma značajnim za hrvatski puk Uskoplja.
Također je ukazana potreba odgovornog odnosa prema dužnostima koje obnašaju nazočni gosti kao načelnici, ministri i ravnatelji županijskih poduzeća i uprava. (uskoplje.blog.hr/hdzbih.org)

Post je objavljen 06.09.2008. u 23:05 sati.