Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svatkica16

Marketing

Sometimes I see you when I close my eyes, You're still apart of my life!

naslov sam uzela iz pjesme Another you od Cascade.
opet se okrećem temi o ljubavi. da ja ne pišem o tome, ja nebi bila normalna, skoro svaki drugi post mi je o tome. pa prošlo je skoro više od tjedan dana od kak je završil festival. lol, fali mi festival, da mogu vratiti to vrijeme vratila bi i promijenila bi neke stvari. točnije promijenila bi stvari vezane za jednog slatkog dečka. hjooj, napravila sam glupost. mali je baš ok i sviđa mi se, ne toliko koliko moj bivši, ali je mali suuuper. upoznali smo se u srijedu. razgovarali smo se većinom o tome tko koga pozna i kam ko ide u školu. u četvrtak je bilo najbolje. bio je Sandi. jooj, fali mi taj dan užasno puuuno. dok smo plesali, on je stao iza mene i primio me je oko struka i tak smo plesali skoro pa dva i pol sata. u petak je bila Maja šupu na igralištu. bilo je fantastično. pa opet smo plesali jedan dio nastupa tako, dok je bila pauza bilo je nešto više od plesanja. dobila sam pusu i to prvi put nakon duuugo vremena. bio je super osjećaj.

love. by ~viciousalliance on deviantART
hjooj, sve bi dala da mogu vratiti vrijeme natrag. u subotu sam ga vidla, a i on me je ja mislim taj dan pitao "šta je s nama" a ja mu nisam odg., zbog toga jer nisam imala para na mobu. poslije kad smo se vidli na igralištu kod twistera, mislila sma mu reći kaj je s nama, ali sam tad vidla jednu osobu koju nisam trebala vidjeti skroz sve dok škola ne počne. hjooj, i zbog toga mi je sve upropašteno. poslije sam ga tražila da mu velim da hoću biti s njim, ali ga nisam našla, bilo je previše ljudi jer je taj dan bio moto susret i sve je bilo prepuno. hjaaaj. poslije kada sam si kupila bon i kad sam mu poslala poruku da hoću biti s njim, dočekalo me je šokanto iznanađenje. rekao je da ima curu, i da u zabrijali neki dan. hjooj. nisma mogla vjerovati, ali tješim sebe da je to ok, zbog toga jer sam ga tada poznavala tek nekoliko dana. mislim da je to ok??! znam da sam napravila najveću moguću glopost što sam krenula za bivšim dečkom mjesto da sam ostala s njim i rekla mu odgovor na postavljeno pitanje.
commentbaby.com
SEXY & HOT COMMENTS


CLICK HERE

sama sam si kriva i znam da sam si profučkala zadnju priliku da imam dečka u srednjoj a i općenito.
pa počela je škola i ni više ni manje nego prva osoba koju sam zagledala je biomoj bivši. Bila sma happy do tad, i onda mi se u roku od jedne sekunde sve promijenilo. bila sam ...ah, ni sama neznam kak sam se onda osjećala. još uvijek neznam razlog zbog kojeg se nas dva ne razgovaramo. prošlo je višeod 5 mjeseci kako se ne razgovaramo, ni preko mobitela, ni preko msn-a, a ni u živo. šta sam ja krivo napravila da mi se to sve događa. joj, mrzim se...
commentbaby.com
SEXY & HOT COMMENTS


CLICK HERE

još jednu godinu moram gledati bivšega dečka i još 3 godine dečka s kojim sam trebala biti. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
ne želimd a mi se takve stvari događaju više u životu, želim imati dečka koji je ok i koji bude me mogao podnašati. nije bitno kakav je samo da je dobar i da me voli... dal je to previše ??
stara pslovica kaže da "poslije kiše uvijek dolazi sunce", ali kod mene to nije točno kod mene je da "poslije kiše uvijek dolazi bura i poplave"
hh, želim samo malo sreće u ljubavi !!!

Post je objavljen 07.09.2008. u 17:48 sati.