Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

..lagano zagrijavanje..

Baš su nam lijepu nogometnu večer priredili naši reprezentativci..
Supač je ponovno uživati u njihovim igrama..

Photobucket

Olić je na samom početku vrebao vratara i dao mu do znanja da u Zagreb nije došao samo na izlet nego da će mu večer biti radna.Ovaj kao da je to shvatio kao dodatni motiv,bio je najbolji kazastanski igrač.

Photobucket

Raketa je lijepo probijao,nudio Oliću loptu ali neće ga taj gol,pa neće…Ali smo gol ipak dočekali.I to tri..!!Srna je s kornera proigrao Niku Kovača,ovaj je majstorski glavom zakačio loptu koja se odbila i u gool!! Jeee..!! Modrić je bio svagdje,onaj stari,igra mu je mirisala na onu iz dinamovog dresa.Olić je odletio lagano,kao prava muha,Srna je imao nekoliko prilika ali nažalost nije bio njegov dan.barem je loptu ispucao negdje u noćno nebo Zagreba i atraktivno je ispratio pogledom. Ali je lijepo driblao,milina..Kad već on nije imao svoju večer,briljirali su drugi..

Photobucket

Pohvalila sam Modrića..I opet ću ga..Dao je gol..Koja BOMBA!! Odmah je odletio Raketi u zagrljaj.Maksimir očito još uvijek sjajno djeluje na Luku..Ima neka tajna veza..Dao je Luka dušu i srce maksimirskoj publici..Ok,moram i to napisati..poklonili smo i kazastancima jednu loptu,očito iz samosažaljenja..

Photobucket

Da,i Petrić se odužio Biliću za ukazano povjerenje..Lijepo je potegao po golu..Čestitke Rakitiću na asistenciji i Oliću na velikodušnosti.Pao je lijepi vatreni zagrljaj,među prvim čestitarima bili Srna i Raketa.Bravo za Petrića,neka mu to bude poticaj za daljnje dokazivanje u HSV.
Vjerujem da smo se svi od srca nasmijali onim Olićevim majstorijama,koliko je jučer fora prodao kazastancima..proživljava svoju novu mladost.Maksimir ga je ispratio gromoglasnim pljeskom i skandiranjem.
Na kraju utakmice,vjerujem da su sve obožavateljice Rakete došle na svoje kad je razmijenio dres s nekim kazastancem.

Photobucket

Srna i Olić pokazali su svoju velikodušnost i otišli pozdraviti onu vjernu bolesnu dječicu u kolicima koji su svim srcem navijala za svoje idole.I obradovali su ih dresovima i pokojom toplom rječju.Sjatko….
Nažalost,Super Mario M nije dobio priliku ali je suigrače bodrio s klupe..ima vremena..dočekati će i on svojih 5 min..
Epizoda s kazastanom je završila..
uživali smo..
Lijepo je počelo,u srijedu je utakmica svih utakmica..praznik za sve ljubitelje nogometa....
Kad su oni tako bahati,nema nam tko zamjeriti (naši vatreni sve dokazuju svojim igrama) ako zapjevamo onu-baci engleze da se igramo..igramo..

Photobucket





Post je objavljen 07.09.2008. u 14:32 sati.