Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

NeverFucker

Stalno mi se nešto događa. Valjda je tu presudno to što ne želim biti dugo bez seksa, a i nesklonost prema pasivnosti i povlačenju.

Jedno se ipak promijenilo: poučen iskustvom s Ptičicom, ne tražim ništa ozbiljno. Jer zaista nije još bilo vrijeme za to.

I sad se događa da se susrećem s privlačnim ženama. Ono što bih poželio u ovom trenutku jest da takve budu idioti, odbojni mi karakterom. Jer bih se s takvima mogao poigrati bez grižnje savjesti. Ali takve ne nalazim. Nalazim one ispravne i zanimljive. S kojima se ne želim poigravati.

Kad želiš samo seks, a ona želi više, imaš nekoliko načina na koje možeš pokušati:

1. Kresnut ju, pa otići. Bez puno priče. Za to nisam, rekoh već.

2. Reći joj da ne želim ozbiljnu vezu, tek povremene susrete uz pokoji "obični" izlazak ako je potrebno, i nešto normalnih, ljudskih poruka da stvar ne bude jako fuj. Iliti TheDogovor.
Malo koja će na to pristati. Između ostalog, ako shvatiš da ti osoba paše, može se dogoditi da se iz toga nešto razvije. Ako ti pak ne paše u startu, nije fer davati joj ikakav povod za konkretne pretenzije. Takav dogovor je teško, gotovo nemoguće postići.

3. Dogovor tip 2 - samo susreti za seks. Mogu se ostvariti uglavnom samo s zauzetim osobama koje u vezama ili brakovima nemaju dovoljno seksa, jer one neće htjeti više od onog tjelesnog. Ne volim petljati s udanim ženama. Ukoliko njoj u braku/vezi fali nešto drugo osim seksa, tada je taj dogovor bliži prethodnoj točki, ali kompliciraniji zbog situacije. To mi najmanje treba. zapravo, to si neću dozvoliti.

4. Masturbiranje - čini se jedinim načinom da imaš seks mirne savjesti s nekim tko ne očekuje više, a i ne možeš ga povrijediti. zubo
Ne bih to. Nedovoljno mi je uzbudljivo. Skroz nezadovoljavajuće. rolleyes


Dakle, nikad od mene Jebač. Jebiga.





Post je objavljen 07.09.2008. u 11:12 sati.