Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nk-draganic

Marketing

Loši rezultati

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


-Juniori su igrali u gostima kod Oštarija,koja je nažalost završila negativnim rezultatom.
-Početak utakmice je bio sjajan.Rani pogodak Marka Ivandića,u drugoj minuti doveo nas je u vodstvo.Sljedećih 15-ak minuta dominirali smo igrom.Oko polovice prvog poluvremena protivnik uzima inijacitivu u svoje ruke i počine voditi igru.
-U drugom poluvremenu trener vrši neke zamjene da bi poboljšao igru,ali to ne utječe na rezultat.U zadnjih 20-ak minuta utakmice,protivnik totalno dominira terenom te nakon slobodnog udarca postiže pogodak.Pred sam kraj utakmice protivnički igrač sjajnim volejem pogađa Dodotove rašlje,te prelaze u vodstvo.Golman Dodo sjajnim obranama spašava da poraz ne postane katastrofa.Od ostalih igrača nitko se nije istaknuo.
-Do kraja nažalost nije bilo promjena,te je ovo drugi uzastopni poraz juniora u prvenstvu.
-Od zanimljivosti još izdvajam da su ostavili Miškeca u oštarijama pa su ga prikrpali k nama pa smo se tiskali do doma,he,he

-Mlađi pioniri i pioniri igrali su kod kuće i zabilježili polovičan uspjeh.
-Mlađi pioniri se nisu uspjeli kompletno skupit te su sa sedmoricom igrača doživjeli poraz od 4:1,a stariji pioniri su pobjedili 2:0.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


-Seniori su na svojem terenu pred oko 200-tinjak gledatelja odigrali neodlučeno sa protivnikom iz Oštarija.Igralo se većinom oko sredine igrališta s tek kojom akcijom.Protivnik je prvi zatresao mrežu ali je gol poništen zbog udarca prema golu iz indirektnog udarca.
-Pred kraj prvog poluvremena Podvorac zabija vodeći pogodak.




-U drugom poluvremenu igra se razbuktala.Protivnik je izjednačio nakon 20-25 min igre u drugom poluvremenu te nakon nesuđenog jedanejsterca za domaće Želimir Gaćak dobiva ceveni karton zbog svađe sa sudcem.Uspjeli smo parirati sa desetoricom te smo stvorili i neke šanse.
-Do kraja je ostalo 1:1
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


-Nakon dugo vremena ponovo su se okupili navijači "Tarantule" koji su svojim navijanjem pomogli igračima.



Post je objavljen 06.09.2008. u 20:55 sati.