Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kudslavkojankovic

Marketing

43. VK jeseni Folklorne veceri 05.09.2008.

I sad kazite da nismo medju najboljima! Vidi se da se radi i da ima potencijala! Jos kad se je to dodalo s gospodom iz Antina ma super! Da imali smo suradnju, otvoreno to kazemo DA i dobili smo packe zbog toga da to ne radimo ubuduce bar na folklornim vecerima koji su natjecateljskog tipa! Ali mi smo definitivno napravili posao i prestavili lijepo svoj kraj, a tako je ucinio i KUD iz Antina, vidi se da zasluzuju svu pozornost, posvecenost i privilegiju snimanja spotovo za VK jeseni,..., itd i ne samo to i vise zasluzuju!

Ovo je jako jako lose od VK jeseni ali moram to spomeniti! A to je jako jako ma jako lose namjesten i podesen razglas! Nesto ne lijepo za ovakvo veliku priredbu! Evo moram spomeniti Djakovacke vezove, koji imaju jako dobru opremu i dobre ljude koji rade na razglasu! VK jeseni dajte nemojte toliko lose, nemojte padati toliko! Pa onda nije ni cudno ako dodje do toga da ako neka skupina nema iskustva i nije 100% sigurna u pjesmu da dolazi do falseva i groznih iskakanja i nesto nevjerojatnog za slusati, ali ne i samo to, nego dolazi i do toga, da se veliki dio zvucne radnje koji se dogadja na pozornici ne prenese uopce prema publici i svi ostanemo zakinuti na neki nacin za tu ljepotu!

Malo cu napisati kritike drustava, nekih drustava, nemojte se ljutiti ali to je za vase dobro,ali i ovo je samo moje stajaliste onako kako sam ja to vidio zapravo cuo uzivo ali i na TV-u, mozete reci i da nisam osoba koja ima pravo to iznositi ali mislim da imam dovoljno iskustva u ovome tako da cu si dati tu mogucnost!

Zvuk na TV-u u normalama glasnoce!
Antin ovo je nastup tako lagano odradjen da sam se zacudio da je tako to dobro ispalo! Ma vidi se tko ima iskustva! Nebih mogao nesto reci da nije valjalo! Da opet slika i zvuk na TV-u nisu bili sinkronizirani kao sto se dogadjalo i na prijasnjim VK jesenima! Zvuk dobro rasporedjen! Daleko od onoga da se sve cuje ali dovoljno!
Soljani jako jako veliki fals, fals zena je sve pokvario odmah na samom pocetku!
Ivankovo ima dobar zenski jaki glas ali nesto se dogadja s mikrofonima kao da decko na basprimi nesto cini, kao da lupka neprestalno po tamburi! A da i malo mozda koreografskih caka je tu dodano al necemo ih kuditi jako! i tak
Retkovcana ko kineza, ma puna pozornica lijepo. Bakice otpjevale super ali u kolu mladi strava, uprskali su sve, fals! I onda jos i pomalo dolazi do toga, da je dosadno, nema neke radnje! Niti jedno solo pjevanje nije dobro otpjevano, ne ne...
Sto je odmicalo dalje sve sam vise pojacavao glasnocu TV-a jel se sve manje i manje culo!
Djeletovci tamburasi, uh, izgubljeni u pocetku, ma stekaju nesto. U kruznici muska dernjava s grubim naglasavanjem, ali solo u kolu i samo kolo mi se svidja, al to je sve... logovac i onda tuzna spora pjesma ma ne to, logovac zadnji treba biti, treba veselo van s ponosom na svoju tradiciju!
Hehe Siskovci ma sjajno hehe sad ce biti svega... dosadno u pocetku al kasnije umrijet od smijeha (publika je to nagradila) snasa Mara je predobra, ma kakva je to gluma, ma super, tako i cika Jozo, koma show! A pjesma i nije padala toliko mozda u drugoj kitici zrnu, ma ne valja ozvuk nista, ne cuje se uopce, jako slabo i lose postavljeno. Mara je otpjevala to dobro ali da bilo je to tiho, i da, nije se cuo dovoljno dobro onaj lijepi krasan zvucni efekt dodavanja instrumenata u izlasku na pozornicu u tri livade (u nekom stilu sastanak), za to je definitivno krivo ozvucenje!
i to je to...
Oba KUD-a Siskovci i Antin, ma savrseno u tim uvijetima, najbolji smo, ostavili smo najuvjerljiviji trag i sto je dobro najzanimljiviji za daljnje promatranje...super....

Da kazem ima novih stvari u foto-albumu, a tu je i video-album! Takodjer i za KUD iz Antina!

Slobodno ostavite komentare NO BEZ LJUTNJE i bez vrijedjanja!

pozz


Post je objavljen 06.09.2008. u 16:31 sati.