Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivicinsvijet

Marketing

I...POČELO JE

Image and video hosting by TinyPic
Krenuo je tajlandski Big Brother!
Počela je peta, kao što je i najavljivano, najegzotičnija i produkcijski najraskošnija sezona Big Brothera

Emisija je započela Antonijinim ulaskom na slonu

Cjelodnevna monsunska kiša nije pokvarila ulazak novih četrnaestero stanara u Big Brother kuću. Dočekalo ih je suho vrijeme i velika kuća uređena u duhu Tajlanda.

Nakon kratkog obilaska kuće Antonija i Marko su dočekali prvu stanarku, pedesetjednogodišnju Elizabethu, koja je dobila i svoje zaduženje ulaskom u kuću. Njen zadatak je pobrinuti se da svi stanari izvršavaju svoje zadaće.

Kratko vrijeme provela je sama, a ubrzo joj se pridružio Tomislav, koji je odlazak na Tajland iskoristio kao savršen odmor od učenja, a prvi mu je zadatak da kuća bude uredna i čista.

Kao sljedeća stanarka ušla je Monika, kojoj je glavni motiv ulaska upoznavanje novih ljudi, posebno muškog dijela jer, kao što kaže, u njihovom društvu se osjeća najbolje. Budući da je u dobroj kondiciji, ovaj će tjedan stanare poticati na tjelesnu aktivnost.

Za njom su ubrzo ušli Violeta i Marko, koji će vrijeme u kući provoditi tako što će svim stanarima prati robu, te Krešo, koji se od treme nije prestajao smijati. Novu stanarku Ornelu je čekalo veliko iznenađenje: iako voli čistiti, kuhanja se užasava, a upravo je to dobila kao jedini zadatak u kući.

Tomislava K. su u novu avanturu otpratili njegova supruga i brat blizanac. Tomislav K. se brzo se snašao među ostalim stanarima. Sljedeća je na red došla gruba Valerija, koja je dobila težak zadatak, rasporediti stanare u zelenu sobu, dok će stanari koje je ona odabrala nju smjestiti u crvenu ili zelenu sobu. Na red je došao geofizičar Ivan kojeg privlače plavuše sa velikim grudima, a u kući očekuje komarce i puno zezancije.

Stanarku Luciju je u Tajland privuklo tri razloga; avantura, izazov i naravno jack pot, a Marko joj je umjesto zadatka prije ulaska u samu kuću dao određenu svotu novaca koju će iskoristiti po odluci Big Brothera.

Za njom je ubrzo došao propali student arhitekture Saša koji voli napadne cure jer ne mora ništa raditi, a zadatak jednak onom Valerijinom. Slijedeća se u kući stanarima pridružila njujorčanka i bivša pjevačica Martine rodom sa Haitija koja će nahraniti stanare tako što će im naručiti hranu.

Zadnji je na red došao atletičar i maneken Ivan M., koji je između ostalog nosio zadnju kolekciju Fashion Gurua Borisa Banovića, 2B. Za curu nikada ne bi imao manekenku, a budući da je sportaš, cigaretu bi najradije ukinuo. Sukladno tome dodijeljen mu je zadatak odluke izabrati u kojim se prostorijama smije pušiti a u kojima ne i koliko cigareta na dan stanari mogu popušiti.

Kao zadnje iznenađenje Big Brother im je u dvorište doveo slona što je oduševilo stanare. Nakon toga Antonija je pozdravila stanare, koji su nakon toga nastavili sa druženjem. Maneken Ivan je odmah odredio stanarima količinu od pet cigareta na dan i sasvim sigurno nije stekao puno prijatelja među pušačkim dijelom kuće. Ubrzo nakon Ivana i Valerija je uskoro dobila priliku ispuniti svoj zadatak, tako što su svi od nje naručili jela nepoznatih Tajlandskih naziva.

S obzirom na uistinu različite profile stanara možemo očekivati zanimljivu sezonu ,a sve se počinje odvijati već ovu noć međusobnim upoznavanjem, ali i upoznavanjem nove egzotične okoline.

izvor: tportal.hr

Sve o kandidatima, live streamu i ostalome možete pronaći ovdje!

Post je objavljen 06.09.2008. u 15:18 sati.