Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/celebrity12

Marketing

Procurila snimka probe Britney Spears za dodjelu MTV nagrada

Image and video hosting by TinyPic
NAKON katastrofalnog nastupa na dodjeli MTV-jevih nagrada prošle godine kada se osramotila pred publikom i gledateljima dok je pokušala plesati i pjevati na pjesmu "Gimme More", Britney Spears ove će godine ponovno nastupiti, no, čini se, sa malo više entuzijazma i forme.

MTV je potvrdio kako će pjevačica, osim što smo je vidjeli u reklamama za nadolazeću dodjelu, nastupiti i na pozornici u sklopu otvaranja ceremonije, a sudeći po video uratku koji je procurio na internet, na kojemu se Brit sa skupinom plesača priprema za nastup, on će biti i više nego dobar. Osim toga, njezin video spot za pjesmu "Piece Of Me" nominiran je u čak tri kategorije: za najbolji ženski video, najbolji pop video te video godine. "MTV je odigrao važnu ulogu u mojoj karijeri, pa kakva bih ja to bila kada im se na proslavu 25. godišnjice ne bih odužila sjajnim nastupom? Jako sam uzbuđena jer će moj zadatak biti da otvorim cijeli show i veselim se što će me obožavatelji prvi put nakon teškog razdoblja imati priliku vidjeti u normalnom stanju", napisala je Britney, koja nikada nije osvojila MTV-jevu nagradu za najbolji glazbeni video spot.

Ovogodišnja, 25. po redu dodjela MTV nagrada za glazbene spotove održat će se 7. rujna u Paramount Pictures filmskom studiju u Los Angelesu, a britanski glumac i komičar Russell Brand naći će se u ulozi voditelja i domaćina ceremonije.

Video: Britney's Back!



Post je objavljen 06.09.2008. u 10:40 sati.