Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jonasbrothersfreakgirl

Marketing

Malo više o zgodnoj braći!

Jonas Brothers je američki teen pop-rock bend iz New Jeresya.Izdali su tri albuma:prvi 2006.g. s imenom It´s About Time i drugi 2007.g. pod nazivom Jonnas Brothers.Treći album izdali su ove godine pod imenom A little Bit Longer.Neke od njihovih pjesama koje su bile uspješne su Hold On,S.O.S.,That´s The Way We Roll,When you Loken Me In The Eyes,Goodnight and Goodbye,Still In Love With You,Australia,Hooliywood,Year 3000,Kids of Future......Trojicu braće nerijetko nazivaju modernim New Kids On The Block ili N´Sync,možda i Backstreet Boysima barem što se mode tiče,jer to je jedna od njihovih najzapaženijih karakteristika-uvijek su odjeveni totalno in.




Njihova je muza Britney Spears.Po uzoru na nju,braća nose prsten čednosti.Prstenje su počeli nositi kada su ih njihovi roditelji pitali žele li to,nakon čega su se jednoglasno složili kako će do braka nositi na prstenjaku lijeve ruke čime su "Bogu i roditeljima obećali da će biti djevci do braka"."To je samo jedan način kojim pokazujem da smo drukčiji od svih na ovome svijetu",rekao je Nick Jonas koji je jedan od začetnika benda.



Kako su od prvog dana veliku pažnju pridavali fizičkom izgledu,s prvim pojavljivanjem na televiziji shvatili su kako se trud isplatio.Prvi njihov televizijski nastup bio je u emisiji Hannah Montana na Disney Channelu kad ih je Montana najavila kao "Ja i Mr.Jonas te Mr.Jonas i Mr.Jonas".U emisiji u duetu s još jednom mladom i velikom nadom američkog popa,Miley Cyrus,otpjevali nekoliko pjesama,a tek kasnije doznali da ih je bez treptanja promatrali 10 i pol milijuna ljudi.Kasnije se uspostavilo da su se Nick i Miley zaljubili,što je javnost posebno zabavljalo,pogotovo nakon što je vječno napaljen Hugh Fefner rekao "Vidi Miley na naslovnici Playboya".




Jonasi su najveći uspjeh postigli turnejom Look At Me In The Eyes krajem siječnja ove godine,koja se odvijala uzduž i poprijeko Arizone.Otpjevali su i nekoliko novih pjesama koje planiraju objaviti na trećem studijskom albumu,a publika ih je jako dobro prihvatila.Njihovi su se uspjesi od tog trenutka počeli redati jedni za drugim,pa su zbog odlične suradnje s Disneyem iHollywood Recordsom potpisali ugovor za snimanje filma Cam Rock,koji je već imao svoju televizijsku premijeru.
U 2007 godini Jonas Brothersi su zaradili dvanaest milijuna dolara,a deset posto od te zarade išlo je Nickovoj zakladi Change for the Children Fountation.Disney Channel priprema još jedan projekt s braćom i to J.O.N.A.S!što znači Junior Operatives Networing As Spies,u kojem njih trojica tumače uloge špijuna koje vlada šalje na posebne zadatke.Za kraj siječnja 2009.,sprema se premjera filma u produkciji Disney Digital 3D,koji će prikazivati dvije turneje u kalifornijskom Anheimu 13. i 14. lipnja ove godine.







Post je objavljen 05.09.2008. u 19:06 sati.