Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plisho

Marketing

Something beautiful is happening inside for me. Something sensual, its full of fire and mystery!
I feel hypnotized, I feel paralized...





Na dalekim oblacima sada sjedim i gledam na svijet. Odavdje se cini, jos uvijek, tako mlad i nezreo. Ima li sanse da je takav??



Probudena rano ujutro, sa jos snenim pogledom, izlazim. Slusalice u usi, glazba – malo tisa od najglasnije i put, samnom i oko mene. Vrtim i dalje tu pjesmu, njene rijeci me odnose daleko od hladnog jutra i tek svanulog dana; od realnosti. Vracaju me u moj svijet, koji sam dugo skrivala i jos duze pokusala zaboraviti. „Only When I Lose Myself“ – ime joj ne otkriva znacenje, ali ga, kao i svaka druga ima, samo za mene, ono je stvarno! Smjesno je to sto sam ju tek cula, a osjecaj u meni govori suprotno. I ono sto budi... Svaki put, iznova, kao da upravlja samnom i crta mi osmijeh na lice. Nastavljam hodati razmisljajuci o onome u sto me je odvela. Promjenila je neke stare navike, vratila mi mir, sigurnost u sebe, koju sam izgubila onog trenutka kad sam se pronasla. Smjesno!! Znam... Ali ne bjezim, zaista, niti pokusavam pobjeci. Jednostavno je tako! „I Have Found Heaven“ =) Hodam, hodam i hodam, neshvacajuci da je vec mracak pao i da je vrijeme za jos jedan lov nase mladosti. I tako dolazi po mene. Odlazimo ili tek dolazimo, ne znam ni sama?! Nastavljamo zapoceto, smijemo se i plesemo, a nas cilj je sve blize i blize. Znamo da cemo napraviti ono sto smo htijele, osvojiti cilj bez ijedne posljedice. Bar ne vidljive... (hehe)

Zato se postupno upustamo sve dublje i dublje, jer ionako nam nista ne mogu, zajedno smo jake, ako ne i najjace i oni to znaju! Ponekad imamo osjecaj da ih sve lagano ubijamo, da gazimo po njima – makar to ne zelimo, jace je od nas! Mozda zato sto smo mlade i nasmijane; lijepe i zgodne i nemarimo za nista drugo osim za ono sto nama treba...?! Hmmm, mozda?! I tako zavrsavamo nasu sjajnu vecer, fantastican provod. Dva lovca na izgubljeno blago su pronasla svoju lovinu. =) Jos malo i obje ce utoniti u san... Ona mastajuci o svojim stvarima, ja slusajuci jutarnju pjesmu!



Na dalekim oblacima sada sjedimo i promatramo ovaj svijet.
I da, jos je mlad i nezreo...


Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 05.09.2008. u 16:59 sati.