Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

MONDO: Zeman ide, stižu Ivić i trener

Photobucket

Privremeno rukovodstvo FK Crvena zvezda održalo je u sredu odvojene sastanke sa trenerom Zdenjekom Zemanom i igračima.

V.d predsednika Dobrivoje Tanasijević i v.d. generalnog sekretara Dragan Ninković su, kako je navedeno u šturom saopštenju crveno-belih, upoznali šefa struke i fudbalere sa promenama koje su se dogodile u klubu i zatražili maksimalno angažovanje svih snaga kako bi Crvena zvezda beležila sportske rezultate dostojne svog renomea.

MONDO nezvanično saznaje da je to bio prvi, ali i verovatno poslednji sastanak Tanasijevića i Zemana, jer bi u naredna 72 sata sponzori Crvene zvezde trebalo da pronadju "rupu" u ugovoru češkog trenera na osnovu koje bi bila prekinuta saradnja i izbegnuto plaćanje milion evra, koliko Čehu sleduje u slučaju otkaza.

"Pare uopšte nisu problem, već samo loši rezultati. Možemo da isplatimo Zemana ako dobije otkaz", rekao je Dan Tana u sredu na konferenciji za novinare.

Osim o treneru, privremeni čelnici Zvezde razmišljaju i o novom sportskom direktoru. U naredna tri dana, Ilija Ivić bi trebalo zvanično da kaže "da" Crvenoj zvezdi i da se useli u kancelariju na "Marakani", a njegovo prvo zaduženje biće angažovanje novog trenera.

To definitivno neće biti Siniša Mihajlović, koji je u četvrtak doputovao u Beograd.

"Gode mi priče, ali u ovom trenutku nije realno da budem trener Crvene zvezde. Želim još da napredujem u ovom poslu, da se usavršavam. Jednog dana voleo bih da budem trener Crvene zvezde, ali i selektor reprezentacije", rekao je Mihajlović za RTS.

Dodao je da je u Beograd došao da bodri reprezentaciju, jer je "veliki navijač srpskog tima" i da to uvek čini kada je u prilici.

Pored Mihajlovića, u četvrtak je na beogradski aerodrom sleteo i Dragan Džajić, a da li se bivši predsednik vraća u Crvenu zvezdu i u kom svojstvu biće poznato nakon vanredne Skupštine kluba koja bi trebalo da se održi u narednih 60 dana.

Post je objavljen 05.09.2008. u 01:17 sati.