Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Jugović: Vratiću se u Zvezdu, ali kao trener

Photobucket

Najtrofejniji igrač u istoriji srpskog fudbala Vladimir Jugović kaže da će pre postati trener Crvene zvezde, nego predsednik tog kluba.

Nekadašnja vedeta crveno-belih i član čuvene generacije koja je 1991. godine pokorila Evropu, u razgovoru za "Press" istakao je da je još pre dve godine jasno poručio da ne želi da sedne u predsedničku fotelju u Ljutice Bogdana, ali da ne može da utiče na priče u kojima se konstantno pominje kao mogući naslednik Toplice Spasojevića.

"Ne znam zašto se pominjem kao novi predsednik Crvene zvezde. Pre tačno dve godine rekao sam da ne mogu da prihvatim tu funkciju, ali nekome je interesantno moje ime i zato mi opipavaju puls. Ne mogu da kontrolišem tu vrstu improvizacije, ali, ponavljam, nije realno da budem prvi čovek kluba, mnogo je verovatnije da ću postati trener Crvene zvezde. U životu je sve otvoreno. Odredjeno vreme sam bio član Upravnog odbora i izašao iz njega jer nisam mogao da se posvetim tom poslu nakon iznenadnog odlaska Dragana Stojkovića. Ipak, uveren sam da će moj nekadašnji klub izaći iskusniji i pametniji iz ove situacije, ovo je samo prolazna kriza", rekao je Jugović.

Takodje, Jugović kategorično demantuje navode pojedinih medija da će zajedno s jednim od najbogatijih Srba, Filipom Cepterom, preuzeti rukovodjenje Crvenom zvezdom.

"Verovatno su ljudi pomislili da ćemo Filip i ja zajedno ući u klub jer obojica imamo rezidencije u Monte Karlu. Ta priča je bila aktuelna i dok su trajali izbori u FS Srbije. Poznato je da je Filip Cepter imao loše iskustvo i u Olimpijskom komitetu, tako da ne verujem da bi prihvatio funkciju kada bi mu bila ponudjena", naveo je Jugović.

Post je objavljen 05.09.2008. u 01:15 sati.